Misleiding in 'alternatieve media'

Er bestaat nog geen echte alternatieve media, enkel kritische nieuwssites die vooral reageren op mainstream media. Het nieuws is een sociale constructie waarbij het de bedoeling is om informatie te consumeren in plaats zelf kritisch te bestuderen en verzamelen, gebaseerd op het esoterisch concept van de nieuwe zon, met de letters van North East West South, die nieuwe spirituele verlichting brengt. Het bizarre aan leven op aarde is dat je op een soort gevangenisplaneet leeft waar zelf diegenen die je daar van bewust proberen te maken als PrisonPlanet.com ook vermomde cipiers zijn, als extra test.

De hele matrix is een gevangenis en iedereen wordt wel op één of andere manier gecontroleerd dus elke keer dat je dent 'ik ben wakker, ik heb het wel door', is de kans groot dat je toch nog wel in één of ander vangnet zit. Als je niet kiest voor het donker, zal er geprobeerd worden je te vangen met vals licht. Bij desinfo over hoe het zogezegde complot draait het meestal om een simpele dualiteitsspelletje waarbij negatieve emotie wordt uitgelokt en de schuld wordt gestoken op één clubje, zodat je zelf,als het andere clubje heel kwaad wordt en toch onder controle blijft.

De leden van de Saturnus-sekte worden onderling tegen mekaar opgezet zonder dat ze het doorhebben en zo kunnen mensen die de waarheid zoeken in hetzelfde spelletje terechtkomen. Het internet is een meesterwerk van misleiding en bullshit omdat het ontworpen is door pathologische leugenaars die kost wat kost hun energiebron niet willen verliezen. De bangmakerij is gemakkelijk te doorzien maar zonder occulte kennis blijft de symboliek van het ritueel onbegrijpbaar. Het heeft weinig zin om onderzoek te doen naar de externe wereld als het niet gekoppeld is aan onderzoek naar de interne wereld.

Waarheidszoekers trappen nog te gemakkelijk in valsstrikken die later weer ontkrachten kunnen worden als nepnieuws. Er wordt niet, zoals in andere wetenschappelijke disciplines onderling gebouwd aan gemeenschappelijke kennis.

De grootste vangnetten/stinkbommen

Alles op tv en op het nieuws is volledig nep en verloopt volgens een script van dezelfde sekte. Bij elk ritueel wordt er echter mist gespoten van rare invalshoeken, als afleiding om 2 kampen te creëren, de gelovers en de niet-gelovers die toch ook weer misleid worden.

1 De joden. Tijdens de middeleeuwen krijgt de Saturnus-sekte in de vorm van de Kerk, het idee om hun joodse vriendjes te gebruiken als zondebok. Bij bv plagen als de Zwarte Dood wordt dan de schuld gestoken op de joden. De kerk als uitvinders van het kapitalisme houdt graag haar imago van christelijke vroomheid en besteedt de goud- en geldzaken uit aan joden. De joden die verplicht werden om zich te bekeren tot het christendom, de zogenaamde 'marrano-joden' als Ignatius Loyola waren de oprichters van de Jezuieten. In latere complot-theorieën over joden gaat het meestal over het joodse Khazaarse Rijk dat de bron van alle kwaad zou zijn. De Kerk plaatst met opzet joden aan het hoofd van de Federal Reserve (Bernanke, Greenspan), grote Hollywoodstudio's en nieuwszenders. Zo blijven ze zelf uit beeld en kunnen ze het gemakkelijk censureren als anti-semitisme.

De Kerk gebruikt het idee van joods complot tijdens het nazisme om blanken op te jutten en uiteindelijk de Zionistische staat Israel te stichten. Zij spelen een belangrijke rol maar zijn gewoon ook Saturnus-aanbidders, vandaar de ster van David met een hexagon. Het is met wat prentjes gemakkelijk om een sinister clubje rijke, vieze, oude, kale mannen als Brezinski, Kissinger, Rothschild, Rockefeller en George Soros een gevoel van frustratie te geven.

2 De Illuminati hoax. De grootste complot-stinkbom die er is. Het geeft mensen een cartoon-versie van het werkelijke complot als iets dat pas begint rond 1776 bij een of andere Adam Weishaupt die in Frankfurt dan vrienden zou zijn geweest met de Rothschilds, terwijl de aarde al duizenden jaren wordt geregeerd door hetzelfde clubje met alziend oog-symboliek. De Rothschilds zijn afstammelingen van Sabattai Zvi die zichzelf in 1666 uitriep tot Antichrist en jodendom uitholde tot satanisme.

3 De Federal Reserve. De Federal Reserve-bank wordt vooral gebruikt als zondebok in docu's als Zeitgeist om van oud kapitalistisch systeem naar cryptocurrency als bitcoin te gaan. Docu's als Zeitgeist schilderen dan ook graag utopische plaatjes in fantasieën als the Venus Project, wat neerkomt op een technocratie in een wereldreligie rond Venus de Lichtbrenger/Lucifer.

4 Aliens. De situatie op aarde is niet te begrijpen zonder het buitenaardse aspect maar op het controleerde internet is er bijna geen betrouwbare informatie rond dat onderwerp te vinden. In 1947 in de tijd van het oprichten van de CIA, komt er stilaan meer aandacht in de media op UFO's en aliens door het ritueel van de Roswell crash, netjes op de 33e parallel. Een heel vangnet van ongeloofwaardige theorieën over aliens en CIA, waarbij geen enkele foto of getuigenis helderheid schept. 1947 is het jaar waarin Crowley sterft. Hij noemde zijn Holy Guardian Angel Lam, een figuur met een groot hoofd, gelijkend op een Grey alien en het is vooral vanuit dat perspectief dat een alien-religie als vangnet werd gecreëerd, waarbij mensen op aarde, die ook buitenaardse origine hebben zich klein en onderdanig moeten voelen.

5 JFK. Een simpele variant op de rituele Christus/Hiram Abiff-moord in de vrijmaatselarij, ook netjes op de 33e parallel. Het is het startschot voor een nog groter complot-circus, als the mother of all conspiracies. Het verhaal van een sullige moordenaar zonder motief, die wat later door een andere vreemdeling zonder motief ook wordt vermoord, stinkt duidelijk. De spanningsboog van 'wie heeft het gedaan?' wordt dan uitgerokken door te focusen op plekken vanwaar hij zou hebben kunnen schieten, welke mysterieuze figuren er in de buurt stonden en wie er de brave, goede JFK zou hebben willen vermoorden. Dat gaat meestal in de richting van de Federal Reserve en Hoover onder leiding van de CIA. Met vermeende affaires van Jackie en JFK met Marilyn Monroe die ook mysterieus was gestorven, kreeg het hele verhaal zoals een goede Hollywood-film een morele les. De term 'complottheorist' wordt verspreid als scheldwoord voor iemand die zich in zulke mistige dingen verdiept.

6 De maanlanding. In 1969 wordt rond de maanlanding ook een complotsfeertje gebouwd, om samen met de Paul McCartney-geruchten het Neptunus in Scorpioen-tijdperk af te sluiten (Neptunus planeet van podium-illusie, de maan ook symbool van illusie). Alles wordt nu eenmaal volgens een astrlogisch script uitgerold.

7 De dood van Diana. Diana als moderne maangodin, op dat moment de meest gefotografeerde vrouw ter wereld, als slachtoffer van een complot. Dodi Fayeds vader en royalty-roddelblaadjes verkopen dan het complot dat Elizabeth er achter zat enz..

8 Alex Jones. Infowars (comedian Bill Hicks, gelinkt aan comedians Joe Rogan, George Carlin). Alex Jones is het schoolvoorbeeld van gecontroleerde oppositie en door te zien naar alle mensen die zich met hem associëren en nooit het probleem van gecontroleerde oppositie benoemen, valt al bijna de hele zogenaamde truth-movement door de mand.

9 Disclosure Project. Desinfo van Steven Greer en David Wilcock over alleen maar goedaardige buitenaardsen.

10 De aanslag op 9/11. Na 9/11 komt de complotreligie in een stroomversnelling, het publiek geraakt verstrikt in het wereldwijde web met obscure gedeeltes van Youtube met beelden van vliegtuigen die door gebouwen lijken te gaan, een duivelgezicht in de rook van de gebouwen en de rare manier waarop de torens ineens gesmolten en verdwenen waren. Op sommige BBC- beelden heeft een reporter het over gebouw 7 dat juist is ingestort is, terwijl het er nog staat enz.. Michael Moore doet er nog een schep bovenop met Fahrenheit 911. James Corbett komt op de voorgrond met 911-video's die wel de absurditeit aantonen maar nooit dieper ingaan op wie er achter zit en wat de symbolische, rituele betekenis is.

11 David Wilcock. George Noory en zijn show Coast to Coast. Mediums als Barbara Marciniak en Bashar die doen of channeling allemaal tof en interessant is, dromen van externe redders, dromen van andere planeet in plaats van hun eigen vuilnisbelt op te ruimen. Zij ontkennen dat ze zelf deel uitmaken van de Saturnus-sekte, en steken de schuld op een fictieve Cabal of Deepstate. Er is amper een geheim complot. De pharao's van Egypte, de keizers van Rome, de koningen van het Britse Rijk regeren nog open en bloot en hebben gewoon een goed team voor afleiding en rituelen te verzinnen en zijn zelf poppetjes van het parasitaire bewustzijn dat de aarde in zijn macht heeft.

12 Ontvolkingsagenda. Ontstaan vanuit interpretatie van de 'Georgia guidestones'. Een stinkbom die later wordt gelinkt aan een nog grotere stinkbom, de ontvolkingsagenda van Bill Gates. Geen enkele boer gaat zijn 7 miljard koeien ineens allemaal doodspuiten tot er nog maar 500.000 overschieten. Het draait bij de WHO om macht over DNA, natuurlijk niet om mensen dood te spuiten.

13 Hersenchips. Het concept van hersenchips duikt op in de boeken van David Icke en wordt dan standaard vocabulaire in de complotwereld. Het grappige is dat mensen die zich zitten opwinden over een verplichte hersenchip, dat doen onder mind control omdat ze duizenden jaren gelden in een matrix zijn geplaatst en hun bewustzijn al enorm lang gehackt en in kaart gebracht is. Met een simpel ideetje op te voeren, blijf je roepen naar andere dingen, zonder de controle in jezelf te onderzoeken.

14 Chemtrails. Zoals modern voedsel vol drugs en schadelijke stoffen zit, is de mogelijkheid heel reëel maar er wordt nooit dieper ingegaan op het hoe en waarom van die chemtrails. Bij bv de dood van Prince, wordt er dan gauw een complotsfeertje gecreëerd door te wijzen op interviews met Prince over chemtrails.

15 Doden van celebrities. Alle celebrities worden op specifieke data geboren en sterven op specifieke data als deel van het script. Om er dan één uit te pikken en een mysterie rond te bouwen, is de situatie onderschatten. Het mysterie is dan deel van het ritueel om bepaalde emoties los te weken op een bepaalde datum.

16 Wikileaks, Julian Assange wordt in de complotmedia voor beginners opgevoerd als een dappere vrijheidsstrijder die altijd wel ergens voor op de vlucht is, en past in het sfeertje van de 'hachtivisten' van Anonymous. De hele Anonymous-beweging is een losse flodder, met het beroemde masker verwijzend naar Guy Fox, een jezuiet. Edward Snowden en transgender Chelsea Manning zijn dan zogezegd zijn vrienden die ook dappere onthullingen hebben gedaan en dat erna op CNN mogen uitleggen.

17 Benjamin Fulford. Samen met Wilcock verlegt hij de grens van wat mensen kunnen en willen geloven: een hoop white hats die iedereen gaat bevrijden, een leger van ninjas enzovoort (telkens dezelfde truc van externe redding beloven). Project Camelot met Kerry Cassidy en Corey Goode spinnen daar nog eindeloze webben bij van geheime ruimteprogramma's en vogelachtige aliens zonder iets van bewijs.

18 Atlantis. Meestal te rooskleurige desinformatie over het echte verleden van de mensheid, over een beschaving die echt bestaan heeft door Graham Hancock, of Nibiru-fantasie die voortkomen uit kleitabletten vertaald door Zacharia Sitchin (Planet X, enz).

19 De New Age-sekte. Volgers die redding verwachten van de Ashtar Command, Galaktische Federatie, Ascentie, Opgestegen Meesters, die ondanks goede bedoelingen zich meestal zweverig, naïef blijven wentelen in het speciaal zijn, door zichzelf sterrenkinderen of lichtwerkers te noemen. Praten over het buitenaardse wordt dan meestal een vorm van escapisme. Alles in de New Age baadt in een agressief paarse kleur om zo snel mogelijk hun paarse kroonchakra open te krijgen.

20 De straling van 5G. Dramatische verhalen over 5G zonder kennis over straling, dat mensen laat vergeten hoe krachtig ze zelf zijn. Er is op zich niets mis met de frequenties van 5G maar het past in de verplichte uitrol van een technocratie door Internet of Things, waarbij privacy iets van het verleden wordt.

21 Pizzagate en Qanon. Een web van getruceerde foto's waar Obama in een kelder staat te pingpongen, Marina Abramovic en Jayz, hoofdfiguur in het Illuminati-verhaal, vunzige foto's die pedofilie suggereren in een tot niets leidend rabbit hole. Volgers van mainstream media reageren moe en gedegouteerd en vanaf dan wordt de alternatieve media volledig gekaapt door Alex Jones, en zijn Trump/Qanon fanfare. In de publieke perceptie staat vanaf dan kritisch complotten doorzien en satanisme uitleggen, gelijk aan rechts en labiele fantasten die op basis van nepnieuws pizzeria's gaan overvallen, en een ontvolkingsagenda verzinnen uit racistische ideologie. Vanaf dan duikt ook stilaan Youtube-censuur op. Pizzagate en Qanon zijn Alternate Reality Games, spelletje als Pokemon waarbij de spelers in een fantasiewereldje beginnen leven.

22 Jeffrey Epstein. Een verhaal van valse hoop dat de Cabal al aan het zinken is,waarin pedofilie enkel een probleem is van een paar figuren.

23 Fluoride complotten. Verhalen dat er een complot zou zijn om de pijnappelklier te calcificeren, terwijl het enigste doel van de Saturnus-sekte is: iedereen vanuit de pijnappelklier te manipuleren.

24 De platte aarde-sekte. Celebrities als B.o.B. die het verhaal van vrijmetselarij linken aan platte aarde, mediarelletje opvoeren met Neil Tyson, Santos Bonacci, Russianvids, eindeloos gelul over kromming van de aarde, gelinkt aan het maanlandingcomplot en zo nog dieper in de Truman Show wegzinken. Op zich best grappig maar een nog groter stigma voor diegenen die dingen in vraag durven stellen.

25 Obamagate. Door alleen te focussen op de transgender Michelle Obama, wordt vanaf dan alle kritiek op het plan om een mentale afwijking te verplichten aan de hele mensheid weggezet als een enorm probleem 'transfobie', met ook weer een rechtse bijklank, dat meer censuur rechtvaardigt.

26 David Icke. Een hele hoop correcte informatie maar gelinkt aan celebrities als Russell Brand, en begint via ayuahasca en DMT toch weer over pijnappelklieren. London Real. Michael Tsarion, Sethikus Boza, Mark Passio, nieuw heidendom, volgers van Crowley en allemaal gelinkt aan Alex Jones. Sites als Brighteon die vrijheid van meningsuiting vooral interpreteren als een wapenfetisj en aanbidding van de Amerikaanse vlag. Internetghetto's als Bitchute, aangeprezen door James Corbett waar evengoed patriottistische rednecks en satanisten als Styxenhammer666 de plak zwaaien. Enzovoort enzovoort.

27 De wereldwijde Corona-show in volle gang.

Samengevat nog eens heel de familie van neppers, met voor elk wat wils:

Adam Kokesh
Anonymous (masker gebaseerd op jezuiet Guy Fawkes)
Anarchopulco
Andrew Basiago
Alex Jones Infowars (schoolvoorbeeld en koning van de gecontroleerde oppositie, maakt zichzelf constant belachelijk op CNN, focust op afleidingen als Illuminati en Builderberg, voerde campagne voor jezuiet Trump)
Arizona Wilder (disinfo over Project Monarch)
Benjamin Fulford (jezuiet)
Ben Swan
Bill Ryan (vrijmetselaar)
Bitchute
Breitbart (jezuiet Steve Bannon)
Brice Taylor (disinfo over Project Monarch)
Brighteon
Carroll Quigley (jezuiet)
Cathy O'Brien Mark Philips (disinfo over Project Monarch)
Coast to coast (jezuiet George Noory)
Collective Evolution
Dan Dicks (bevriend met Alex Jones, focus op Builderberg)
David Icke (BBC celebrity, bevriend met Alex Jones, mengt waarheid met fictie over Illuminati, focus op Rothschild en Rockefellers, disinfo over Project Monarch)
David Lynch
David Seaman (Pizzagate hoax)
David Wilcock Corey Goode (verhalen over een fictieve Blue Sphere Alliance, belooft redding van een Alliantie of Disclosure van ufo-documenten, gepromoot door Buzzsaw en Collective Evolution)
Democracy Now
Derrick Broze the conscious resistance
Donald Marshall (onverifiëerbare sensationale verhalen over cloning centers)
Don Elkins Carla Rueckert (Ra material, gepromoot door Wilcock)
Eddie Bravo (flat earth psyop, bevriend met Alex Jones)
Edward Griffin
Erich von Daniken
Foster Gamble Thrive movement (documentaire met David Icke)
Freeman Fly
Fritz Springmeier (bevriend met Alex Jones, disinfo over Project Monarch)
George Kavassilas
Giorgo Tsoukalos (Ancient Aliens)
Graham Hancock
James Corbett (bevriend met Alex Jones, assoc met Anarchopulco)
Jay Parker (onverifiëerbare verhalen over satanisch ritueel misbruik)
Jay Weidner
Jeff Berwick (Anarchopulco, financiele oplichter)
Jesse Ventura (worstelaar uit McMahon's WWF)
Jim Fetzer
Jim Marrs
Joe Rogan (bevriend met Alex Jones)
John Mack
John McManus (jezuiet, John Birch Society)
Jordan Maxwell
Jordan Peterson
Kerry Cassidy (Project Camelot)
London real
Luke Rudkowski
Mark Dice (bevriend met Alex Jones, focus op Illuminati)
Mark Passio (promoot Crowley, beweert lid te zijn geweest van LaVey's Church of Satan, bevriend met Alex Jones)
Max Igan
Max Keiser (Russia Today)
Michael Cremo
Michael Moore
Michael Salla
Michael Tellinger
Michael Tsarion
Miles Johnston Bases Project (disinfo Max Spears en James Casbolt)
Nigel Farage
Paul Joseph Watson (bevriend met Alex Jones)
PragerU
Red Ice
Richard Hoagland (gezicht op Mars hoax)
Richie from Boston
Robert Kennedy jr
Ron Paul
Russell Brand
Russia today
Santos Bonacci (flat earth psyop)
Sasha Stone
Sean Stone Buzzsaw (zoon van regisseur Oliver Stone)
Sethikus Boza
Sevun Bomar
Simon Parkes (promootte Trump als redding)
Sgt report
Steven Greer Disclosure Project
Stewart Swerdlow (Project Montaulk hoax over aliens en tijdreizen)
Teal Swan
Tommy Robinson
Unslaved
Vinny Eastwood
Walter Bowart (disinfo over mind control)
Wikileaks (Assange, Snowden,..)
William Cooper
Zacharia Sitchin (disinfo over Anunaki)
Zeitgeist Venus Project
Zero Hedge

Holland:
Ad Broere (verantwoordelijk voor het lanceren van Ronald Bernard, Demmink-zaak van Micha Kat)
Blckbx.tv
Café Weltschmerz
Common Sense tv
Gezond Verstand
Janet Ossebaard
Jensen
Lange Frans
Maurice De Hond
Micha Kat
Ronald Bernhard
Viruswaanzin
Willem Engel
Willem Middelkoop

In België hebben ze buiten Viruswaanzin en Artsen Voor Vrijheid, niet eens de moeite gedaan om gecontroleerde oppositie te creëren met de gedachte 'die sukkels gaan het nooit doorhebben'. Dit is op geen enkele manier een minimalisatie van hoe erg de situatie is. Beschouw het als een eer dat iemand zo een groot leugenpaleis heeft gebouwd, zoveel tijd en moeite opgeofferd enkel en alleen om jouw energie te manipuleren. Het luchtkasteel gaat vroeg of laat toch uiteenvallen.


 

back