het W01 en W02 ritueel

 

De Ridders van Malta, Skull and Bones en jezuïeten besluiten om een ​​enorm offerritueel te houden waarbij 20 miljoen mensen worden gedood, een herhaling van de vorige Dertigjarige Oorlog, om van hun oude vijand, de Joden, op te ruimen en uiteindelijk één wereldrijk te stichten.

In de 19e eeuw waren de Heilige Alliantie van Pruisisch Duitsland (Hohenzoller) en Rusland (Romanov) de laatste rijken, niet afhankelijk van het Vaticaan en de Britse bankfamilies. De industriële revolutie liet Europeanen vervreemd van hun verleden en cultuur achter, een verlangen dat door hun slavenmeesters werd bevredigd met kitscherige kunst als de romantiek. Ze verspreiden atheïsme en 'wetenschappelijk' sociaal darwinisme en racisme (Ernst Haeckel). Jezuïeten als Du Lac, Pachtner en Muckmann verspreiden antisemitisme in Frankrijk en Duitsland. Wagner helpt bij het creëren van een antisemitistische, nationalistische Heilige Graal-mythologie, Nietzsche wordt gepromoot als profeet van de Uebermensch, het einde van de christelijke slavenreligie.

1887 De Theosophical Society wordt opgericht door de Brits-Russische agent Helena Blavatsky (verbonden aan Okhrana of de derde sectie, de Russische geheime dienst, die false flag attacks creëert om Russische anarchisten en dissidenten in diskrediet te brengen). Deze agenten gebruiken spiritualisme als dekmantel om culturen en legendes te bestuderen om erachter te komen hoe ze bepaalde groepen en nationaliteiten kunnen manipuleren, om uiteindelijk alle grenzen en landen af ​​te schaffen en een wereldstaat te stichten. De Britse agent Theodor Herzl introduceert het idee van de joodse staat, introduceert het concept van een joods ras en joden die Europa verlaten (David Nutt, Sylvie Goldsmith). Ze gebruiken Baron de Hirsch en Jacob Schiff om Russische joden te laten immigreren via hun Jewish Colonisation Association, en plannen de Holocaust om degenen die weigeren te vertrekken, uit de weg te ruimen.
1888 in Wenen Eckstein, Hartmann en Steiner bestuderen en romantiseren legendes van Arische thuislanden Hyperborea en Atlantis (hetzelfde jaar dat de Britten de Order of the Golden Dawn stichten). Het Pan-Germanisme van Georg von Schonerer en katholieke burgemeester van Wenen Lueger komt op.
1896 Hartmann richt de Duitse Theosophic Society (popularisering van yoga) op, ondersteunt de Guido von List society.
De agenten van de familie Cecil (de Balfours, admiraal Hall) richtten samen met Everard Fielding (baas van Aleister Crowley) en AC Doyle de Society for Psychic Research op, waarbij ze spiritualisme gebruiken als dekmantel voor onderzoek naar mind control.

1904 het begin van de Aeon van Horus met Cecil-agent Crowley als profeet.

Josef Stalin betreedt het wereldtoneel, getraind door jezuïeten in Tifilis, Georgië. Hij ontmoet Lenin en Borodin (Chase Manhattan bank) op de eerste bolsjewistische conferentie.

Veel joden uit Spanje emigreren naar Wenen en vormen uiteindelijk 8% van de bevolking. Theosofische ideeën worden gecombineerd met antisemitisme en legendes over de Arische cultuur: de ariosofie van Guido List (wotanisme, runen), von Liebenfeld, Jorg Lanz (tijdschrift Ostara), de Germanenorde van Theodor Fritsch, de Nieuwe Tempeliers, de Edda-samenleving van Gorsleben.

Het Britse rijk ensceneert false flag-aanvallen zoals de Houndsditch-moorden (Britse agenten Casimir Palmer), de Black Tom-aanval, het tot zinken brengen van de Lusitania (agent Aleister Crowley) en blijft de Duitsers de schuld geven. Bolsjewieken geven de krant Pravda uit.

In 1913 wordt de Federal Reserve opgericht door bankiers als Thomas Lamont (JP Morgan, Guaranty Trust).
De Saksen-Coburg hebben al controle over alle Europese staten, dus er is geen noodzaak voor oorlog, maar het Britse ministerie van propaganda, geleid door Charles Masterman, demoniseert Kaiser Wilhelm, de neef van de Britse koningin, om haat tegen Duitsland en de bereidheid om een ​​oorlog te voeren op te wekken.

WO1
1914 false flag aanval op Franz Ferdinand om de oorlog te beginnen. 1915 Armeense genocide (jezuïet Agagianian) als oefening voor de Holocaust.

1916 Ze creëren het bolsjewistische socialisme in Rusland, het New Deal-socialisme in de Verenigde Staten en het nationaalsocialisme in Duitsland. Deze sektes zijn allemaal variaties op de cultus van Baal, ze aanbidden allemaal Venus de Lichtbrenger, de fakkeldragende Lichtbrenger op 1 mei (Duits heidendom, maar duidelijk in alliantie met de katholieke kerk).

1917 de nep- Russische 'revolutie' , als einde van the Great Game, de machtsstrijd tussen Groot-Brittannië, de VS (de in opium handelende families van S&B) en Rusland om de controle over Centraal-Azië en de werelddominantie. De Romanovs worden vervangen door het Bolsjewik-regime (gefinancierd door Koehn Loeb & co, met Jacob Schiff, de gebruikelijke afleidingsjood, en de Britse agent William Wiseman). Het communisme is de invloed van Neptunus van het vervagende Vissentijdperk, het werd geperfectioneerd tijdens de jezuïeten hun experimenten in Paraguay. De Bolsjewik-inquisitie staat onder toezicht van jezuïeten Edmund Walsh (aanwezig bij het Verdrag van Versailles).

Jezuïet Joseph Tumulty controleert president Woodrow Wilson, de Federal Reserve wordt geleid door Skull & Bones-lid Pierre Jay. Spaanse grieppandemie (de meeste slachtoffers in Brits-Indië).
Agenten zoals Crowley en Ludendorff gebruiken allemaal occultisme als dekmantel voor geheime inlichtingenwerk. Op de Ordo Templo Orientis-conferentie in Duitsland ontmoet Crowley Eugen Grosche. Hij sticht de Brotherhood of Saturn (Fraternitas Saturni), beïnvloed door de theorieën van Hans Hörbiger over twee oerkrachten die in het universum strijden: kosmisch vuur en kosmisch ijs. In de FS is Lucifer de belichaming van verlichting en rede, de pre-christelijke god van de vroege gnostici, de gevallen engelen die de mensheid hielpen (Saturnus, de heerser van het komende Aquariustijdperk, Lucifer-Saturnus als Apollyon uit vers 9: 11). Ze beoefenen seksmagie om een ​​magisch kind of 'maankind' te creëren, vergelijkbaar met Crowley's OTO.

Er ontstaat een burgeroorlog tussen bolsjewieken en White Russians, dus de White Russians (Kyrill Vladimirovich, Anton Turkul, Spiridovich, Markov, Boris Brasol) emigreren naar München om daar anti-joodse en anticommunistische sentimenten aan te wakkeren. De VS erkent de nieuwe Russische staat op 22/03, het nummer van Skull and Bones.
1918 pseudo-occultist Glauer-von Sebottendorrf, geïnitieerd door joodse vrijmetselaars, beïnvloed door sufi-islam in Turkije (die ook de Egyptische piramides bezocht zoals Crowley), in contact met Germanenorder, richt de Thule Society op in München, Beieren (arya).
Het bestaat uit leden als Karl Harrer, Gustav van Thurn en Taxis (verbonden met de Orde van Malta), Alfred Rosenberg (afstammelingen van de rozenkruisers van de familie Orsini), Anton Drexler, Hans Frank. Ze ontwikkelen een mythologie rond de bloedlijn van de Heilige Graal, afstammelingen van de Hyperborea-beschaving op de noordpool, verbonden met de wereldas met Draco als noordpool (het terugkerende thema van noordelingen in de mythe's rond Apollo en rond de Argonauten).

Tijdens de Duitse revolutie bevechten rechtse huurlingenlegers van het Freikorps de door de Sovjet-Unie gesteunde Duitse communisten in een poging de Weimarrepubliek omver te werpen. De leden van het Freikorps gebruiken het Skull and Bones-symbool, dat al werd gebruikt door de Black Brunswicks van Frederik de Grote (Skull and Bones wordt bestuurd door het Huis Schwarzenberg, dat zijn oorsprong vond in Beieren).

De Britten verspreiden het Sisson-document om het Amerikaanse publiek te laten denken dat de bolsjewieken door Duitsers werden gefinancierd en om hun oorlog tegen Duitsland te rechtvaardigen (Wilson richt een propaganda-instituut op, met George Creel, die voor William Hearst werkte, en Edward Bernays). In Britse oorlogsziekenhuizen zoals Maudsley experimenteren ze met insuline shocktherapie bij getraumatiseerde soldaten die niet willen vechten (op trauma gebaseerde mind control ).

1919 Brittain legt een Carthaagse vrede op door het Verdrag van Versailles (Cecil's agent Milner, kolonel MD House, John D. Rockefeller, Thomas Lamont). De nederlaag van Duitsland en het Oostenrijk-Hongaarse rijk bevrijdt de pausen, na bijna 500 jaar, van tussenkomst van de koninklijke huizen van de Heilige Roomse keizers bij pauselijke verkiezingen. De absurde sancties vernederen de Duitsers, zorgen voor hyperinflatie, chaos en onrust als voorbereiding op de volgende wereldoorlog.

De kerk en de Britten verspreidden het idee van een joodse samenzwering, beschuldigden hen van hun eigen zonden en wakkeren meer antisemitisme aan. In 1920 laten William Melville's Scotland Yard en Masterman's Ministry of Propaganda Wickham Steed, redacteur van de Times (eigendom van Lord Northcliffe, getrouwd met Mary Milner, Order of St. John) de Protocols of the Elders of Zion publiceren. Hun agenten Boris Brasol en Casimir Palmer maken de Amerikaanse versie, gedistribueerd door Henry Ford, gepromoot door Nesta Webster en Churchill.

1923 putsch van 11/9 (net als de staatsgreep van Napoleon worden datums gekozen vanwege hun numerologische verwijzingen naar het Boek van openbaring 911, Apollyon).
Schrijver Julius Evola werkt voor de Duitse Sicherheitsdienst (SD). Een andere aanslag op Mussolini vindt plaats door Violet Gibson, verbonden aan de Theosophic Society. Borodin gaat naar China om de Chinese communisten te helpen.

1935 Ahnenerbe instituut, missies naar Tibet, om de verspreiding van de Arische cultuur te documenteren.
1937 Otto Rahn 'Lucifers hof', die Hitler en zijn nazi-partij als gnostische messias gelijkstelt met de gnostische katharen als bloedlijn van de Heilige Graal, afstammelingen van Lucifer.
De mengelmoes van antisemitische occultisten zoals Ludendorff (bevriend met Karl Haushofer van de zogenaamde Vril-samenleving en Rudolf Hess) wordt omgedoopt tot de nazi-partij van Adolf Hitler , die wordt gepromoot als een Christus-achtige politieke superster in de bierhallen van München (mentor Dietrich Eckhart), vol White Russians, hunkerend naar een antisemitische, anticommunistische verlosser.

Hitler wordt gefinancierd door Skull and Bones (Prescott Bush en Percy Rockefeller, werkend voor Brown Brothers Harriman), Hialmar Schacht, JP Morgan's Guaranty Trust-Martin Shea, Thomas Lamont (Federal Reserve), Mussolini, IG Farben in kartel met Rockefeller's Standard Oil, DuPont, Alcoa, Dow Chemical, Chase Manhattan (Joe Larkin), Victoria Saxe-Coburg (kleindochter koningin Victoria van Engeland, echtgenote van Kyrill Vladimirovich), Paul Warburg, de directeur van de Amerikaanse divisie van IG Farben, Max Warburg Duitse IG Farben ( beiden werkzaam voor Koehn und Loeb, Jacob Schiff, gecontroleerd door William Wiseman SIS, aanwezig op de conferentie van Parijs), Henri Deterding (Royal Dutch Shell), Henry Ford (zoon later ontslagen door de Orde van Malta Lee Iacocca), John Ridgely Carter (Alice Morgan),Schroder bank (met OSS-executives Allen Dulles en Valerian Lada-Mocarski in de raad van bestuur), Kirdorf, mediamagnaat Alfred Hugenberg, Fritz Thyssen (United Steel Works), ..

Bankier Thomas Lamont, lid van de Council of Foreign Relations, financiert de fascisten, met zijn zoon als communist, bevriend met Julian Huxley van de Volkenbond, is slechts één voorbeeld van hoe darwinisme-> atheïsme-> communisme-> nazisme-> multiculturalisme gebruikt worden als stappen richting een wereldregering.

De katholieke kerk geeft Hitler zijn pauselijke zegen in het Reichskonkordat van paus Pacelli, installeert hun andere katholieke fascistische marionettenregimes: Franco in Spanje, Josef Tiso in Slowakije, Degrelle en zijn rexisten in België, nazi Edward III, Unie van fascisten van Oswald Mosley in Engeland, Mussolini in Italië (jezuïet Pietro Tacci), ..

Om hun zelf gecreëerde inflatieprobleem 'op te lossen', ontwerpt Thomas Lamont het Dawes-plan (Henry Stimson Skull and Bones), benoemt hij bankier Hjalmar Schacht tot president van de Duitse nationale bank (afkomstig uit New York, werkte voor JP Morgan's Equitable Trust) in samenwerking met Montagu Norman, Franz von Papen (Orde van Malta), en later het Young-plan, genoemd naar Owen Young (Rockefeller Foundation).

De Duitse economie herleeft als een oorlogsindustrie, gestimuleerd door de gratis arbeid van joden in werkkampen, tanks gemaakt door Opel (General Motors van JP Morgan) en Ford.

De Orde van Malta controleert de geheime dienst van Duitsland (SD Reinhardt Gehlen, Julius Evola), VS (William Donavan, Allen Dulles, Edgar Hoover), Italië (Umberto Ortolani), Brittain (SOE Camp X met agenten Roald Dahl, Paul Dehn, Christopher Lee, Hugh Dalton jezuïet gecontroleerde Fabian Society, William Stephenson gestuurd naar New York om de publieke opinie te manipuleren) terwijl ze deden alsof ze in oorlog waren, allemaal met elkaar samenwerkend (jezuïet getrainde Foley, Aleister Crowley contact met Duitse spionnen, de Duitse nazi-adelaar is identiek naar het CIA adelaarslogo).

Ze controleren de propaganda-stroom in Duitsland (jezuïeten-getrainde Goebels, UFA, die Hitler verheerlijken als zonnegod, als Christusfiguur van de Aeon van Horus - de adelaar, verbonden met Mars, de planeet van oorlog en mannelijke kracht), VS (Paramount, zusterbedrijf van UFA) en Brittanië (Charles Masterman die mediamagnaat Alfred Harmsworth controleert). Himmler gebruikt kasteel Wewelsburg, dat ook een rol speelde in de vorige 30 jarige oorlog en gelinkt is aan de legendarische Slag om de Berk.

In 1933 bouwden de Duitsers concentratiekampen, met hulp van Amerikaanse bedrijven zoals IBM, gerund door de op jezuïeten gemodelleerde SS (pentagram Auschwitz, Treblinka, Lodz, Sobibor, Janoaska) verbranden de slachtoffers in ovens zoals oude Baal-vuuroffers.

De Sicherheitsdienst ensceneert een false flag-aanval om Polen binnen te vallen. Hitler sluit zogezegd Rothschild-banken in zijn strijd tegen de 'joodse wereldcomplot', maar het geld wordt overgemaakt aan de familie Finck (Constantin Wertheim Rosenberg).

De Britten stellen een team van cryptografen samen zoals Alan Turing in Bletchely Park om Colossus te ontwikkelen, de eerste digitale elektronische computer. Stalin en Hitler werken samen om joden te vermoorden (de Pale of Settlements), Skull and Bones (Harriman) geeft miljarden aan Stalin (het Lend-lease-programma).

Ze laten Hitler Rusland binnenvallen, een exacte kopie van de poging van Napoleon om Rusland binnen te vallen, 129 jaar eerder, door hem te verslaan met de verschroeide aarde-tactiek van Fabius Maximus, de voorouder van de Massimo's (Stalin als de nieuwe Hannibal).

Jezuïeten als De Gaule en massamoordenaar Stalin worden voorgesteld als de good guys die het kwaad verslaan.

Ze ontwikkelen kernwapens in de door Rockefeller gefinancierde IAS, laten een atoombom vallen op Hiroshima en Nagasaki, precies op de 33ste parallel (Alexander Sachs OSS, Eisenhower, Rockefeller gefinancierde IAS).

De nazi's mogen ontsnappen via de Oostenrijkse bisschop Alois Hudal, Juan Peron en de ridder van Malta Otto Skorzeny (de Orde van Malta kan zijn eigen paspoorten uitgeven). De beste nazi-wetenschappers worden overgebracht naar de VS (Reinhardt Gehlen in samenwerking met Allen Dulles en Luigi Parrelli) en dezelfde mensen blijven aan de macht, in Duitsland (Konrad Adenauer) en de VS (Eisenhower, Allen Dulles CIA). De Georgetown Set van CIA Frank Wisner krijgt door Operation Mockingbird, nog meer controle over de Amerikaanse media, op precies dezelfde manier als nazi's, die de VS en Engeland afschilderen als morele overwinnaars en leiders van de vrije wereld en Hitler als Antichrist. Ze blijven hun wereldimperium opbouwen via de Verenigde Naties (Hirohito, leider van Axe Power Japan, al lid van de League of Nations, niet vervolgd) en bv de Bank of America (Peter Giannini).

Jezuïeten als Edmund Walsh en Skull and Bones-leden zoals Thomas Dodd orkestreren de farce van het proces van Neurenberg, met een Hollywood-propagandafilm over het nazi-plan, besteld door jezuïeten James Donavan, Knights of Malta Eisenhower en Spyros Skouras (20th Century Fox). De rol van bankiers en industriëlen wordt breed gedocumenteerd om het onzichtbare monster 'het militaire industriële complex' te creëren. Hermann Schmitz van IG Farben wordt berecht, terwijl de CIA intrekt in het IG Farben-gebouw en de Order of Malta Herman Abs en Adenauer aan de macht blijven. Joden worden geëvacueerd naar de Britse staat Palestina om de staat Israël te creëren, zoals beloofd door de Cecil-agenten aan de Rothschilds, vóór de oorlog in de Balfour-verklaring.

Het trauma van de Holocaust wordt gebruikt in een eindeloze stroom van Hollywood-films om schuldgevoelens bij blanken op te roepen en op een passief-agressieve manier, extreem multiculturalisme in te voeren, terwijl racisme en eugenetische ideeën blijven worden verspreid (Roger Pearson, World Anti-Communst League met CIA-leden Ray Cline en John Singlaub, Francis Yockey, Operatie Condor, ..).

Nasleep van de wereldoorlogen

Het afleidingsmaneuver van occultisme wordt gebruikt in mythe's en complottheorieën: Louis Pauwels in 'de ochtend van de magiërs' (onzin over de Vril Society en UFO's), Nicolas Goodrick-Clarke, Savitri Devi (Hitler als avatar van Vishnu = Apollyon, die de mensheid naar de Kali Yuga leidt) ), CIA agent Franklin Schaffner 'The Boys from Brazil' over Mengele, ..

1950 Landig-groep (ex-SS) die Evola's idee over Thule en de mythische Black Sun nieuw leven inblaast, natuurlijk een obsessie van de jezuïeten, zichtbaar in hun zwarte zon-embleem.

De jezuïeten conrtoleren zowel links (Fabian Society) als rechts (Ariosophy) en gebruiken het neo-nazisme als afleiding en perversie van het verzet tegen de multiculturele agenda en bestempelen 'complottheoristen' uiteindelijk als enigszins gevaarlijk en rechts, met behulp van acteurs zoals Trump, terwijl ze de linkse kerk naar een Luciferiaanse New Age wereldreligie leidden.

WO2 literatuur

Al de duizenden boeken over Hitler zijn voornamelijk propaganda die de geschiedenis in een religie veranderen waarin de zogenaamd multiculturele Britten en Amerikanen de good guys zijn en Hitler de Antichrist, en niet eens de rol van de Orde van Malta vermelden.

1933 Sidney Warburg, gepromoot door Ridder van Malta Franz Von Papen
1972 Britse soldaat Trevor Ravensford 'Spear of Destiny', nepgeruchten (de speer is de meridiaan van Parijs, de nazi's werden een axis power genoemd, de pool van het Draco Empire)
1974 Wall Street en de Bolsjewistische revolutie Anthony Sutton
1975 het 0ccult en het derde rijk Jean-michel Angebert, focus op de missie van Rahn en Skorzeny om de graal in Montsegur terug te vinden, uitgegeven door McGraw Hill (in 2013 gekocht door Apollo-management - jezuiet Tony Ressler).
1976 Wall Street en de opkomst van Hitler Anthony Sutton
1978 Wie financierde Hitler? James Poole
Het nazi-occultisme van Otto Rahn wordt in fictie gemytholigeerd als 1981 Raiders of the lost ark, 1988 Indiana Jones en de laatste kruistocht met Jones als ontdekkingsreiziger, vergelijkbaar met Otto Rahn.
1985 Goodrick-Clarke 'occulte wortels van het nazisme'
geheime nazi-projecten in Wolfenstein-videogames, Hellboy
'The invisible eagle: nazi-occult history' Alan Baker
'Fire and ice: the brotherhood of Saturn' Stephen Flowers
'Lucifer rising' Nicolas Booth
1991 the Unholy trinity door jezuïet opgeleid John Loftus
1994 Unholy Alliance: a history of nazi involvement with the occult' Peter Levenda
2001 'Black sun: aryan cults' Nicholas Goodrick-Clarke
2005 'Russische wortels van het nationaalsocialisme' Michael Kellog
De Schots-Ierse (Arische) Hearst-familie, gespecialiseerd in mind control verspreidt propaganda met hun History channel (Hitler and the occult, waarin Hanussen wordt geportretteerd als zwarte magiër met technieken voor mind-control) en vanaf 2010 Ancient Aliens.


back