het Orlando ritueel

De datum van het mediaritueel in Orlando was 6/12, de releasedatum van Roman Polanski's antichrist-film Rosemary's Baby. De film was een aankondiging van de geboorte van Diana's zoon William op 6/21, als een moderne Isis die Horus baarde. De naam van de nachtclub Pulse verwijst naar Polanski's film Repulsion.

De naam van het 'slachtoffer' Paul Henry is een verwijzing naar Diana's chauffeur Henri Paul.

Er werd veel mind control symboliek uit de Wizard of Ozgebruikt: rode schoenen (Dorothy's ruby slippers) en regels uit het nummer 'Over the rainbow'.

De rol van gevaarlijke islamitische terrorist Omar Mateen werd gespeeld door een acteur die ook in de Big Fix speelde over de olieramp in BP.

Alle acteurs droegen paars, de kleur van dissociatie die wordt gebruikt bij mind control.

Op de beelden droegen de acteurs de 'slachtoffers' naar de club in plaats van weg van de club. Net als het schietritueel in Las Vegas gebruiken ze opzettelijk de ergste crisisacteurs ooit (bijvoorbeeld Andy Moss) om het onwetende publiek te bespotten.

Omar Mateen zou 911-oproepen hebben gedaan en het ritueel werd 'de dodelijkste terroristische aanslag sinds 911' genoemd, om het op één lijn te zetten met de andere Revelation 911-mediastunts, om de spanning tussen bevolkingsgroepen op te voeren, een perfect gehoorzaam slavenras te creëren en een Luciferiaanse wereldreligie op te leggen (bloeddonaties werden georganiseerd als OneBlood).

De stunt werd in Orlando gehouden omdat Orlando een personnage is in Shakespeare's 'As you like it' met de beroemde zin 'All the world's a stage'.

 

back