het JFK ritueel

Vanaf het moment dat de bevolking toegang kreeg tot massamedia zoals films, radio, tv, creëerde de Saturnus-sekte rituelen om ze te initiëren in de moderne versie van de Saturniaanse mysterie-religie. De eerste grote media-rituelen waren de moord op Lincoln, de twee wereldoorlogen, de Black Dahlia en de kidnapping de Lindbergh-baby. Het publiek gelooft dat de media aan objectieve berichtgeving doet en zit gevangen in een valse realiteit zoals in de grot van Plato.

Sinds het JFK-ritueel in 1963 wordt de term 'complottheorist' verspreid. Het wereldwijde mediaritueell was zo meeslepend en rijk aan details dat het de moderne versie werd van het doden van de Koning op de 33e parallel ( de datum 11/22 = 33) het doden van de Christus, van Hiram Abiff in de 33 graden van vrijmetselarij, die het mysterie uitbeeldt waarom mensen de verbinding met het goddelijke schijnen lijken verloren te zijn. 

Het tijdperk van Neptunus (idealisme) in Schorpioen (donkere geheimen) werd afgesloten met de Apollo-maanmissies en de Sharon Tate-moorden, geïnspireerd door Openbaring 911, over Apollyon en de sleutel tot de bodemloze put.

In de Thelemische kalender was de 22-jarige periode 1948-1969 de docesade van de Hogepriesteres. Het mysterie van Mia Farrow-Sharon Tate bevatte veel verwijzingen naar het Marilyn-Jackie-ritueel en werd zo een moralistisch verhaal van verloren onschuld.

De moord met een moordenaar onder mind control werd al aangekondigd in de film The Manchurian Candidate met Frank Sinatra en Laurence Harvey (=Harvey Lee).

De media beeldde het tijdperk uit van Neptunus (idealisme, dromen, toneel-illusie) in Schorpioen (donkere geheimen, de Dood-kaart): alle personages in de jaren 60 vertegenwoordigden het idealisme van de Amerikaanse droom en waren verbonden met acteurs of regisseurs. De beelden werd onderdeel van het collectieve onderbewustzijn als een iconische Hollywood-scène. Elm Street werd een iconische droomplek (films zoals Nightmare on Elm street).

Het ritueel bevatte veel verwijzingen en overeenkomsten met de moord op Abraham Lincoln in een theater (Harvey Lee werd gearresteerd in een bioscoop), 100 jaar eerder.

Het verhaal van John en Robert Kennedy werd verteld als het verhaal van de broers Abel en Cain. Ethel Kennedy's zoon David Kennedy verdronk bijna in Malibu (het 4e van haar 11 kinderen, dk = 4-11, het bijbelvers over de vloek van Kaïn = de vloek van Kennedies ) in het huis van John Frankenheimer, directeur van de Manchurian Candidate, dezelfde film met Jackie Kennedy's minnaar Frank Sinatra die de moord op JFK aankondigde.

De Dealy Plaza was opzettelijk ontworpen als de Kabbalistische Boom des Levens met Elm Street als kaart 20 / pad 31 Oordeel ( Hebreeuwse letter Shin numerologische waarde 300, het nummer op de nummerplaat van de auto van JFK ).

De namen Os-wald en Jack Ruby verwijzen naar de robijnrode pantoffels in de Wizard of Oz, een film die wordt gebruikt voor mind control ( Harvey Lee zogezegd opgemerkt in Bluebird cafe, Beatles-nummers Bluebird, Blue Jay Way verwijzen allemaal naar mind control Project Bluebird, het creëren van een meerdere persoonlijkheidsstoornis, zodat testpersonen op commando in een dissociatieve trance kunnen gebracht worden). De CIA werd gevormd door de transfer van nazi-wetenschappers en controleerde de media via Operatie Mockingbird (film To Kill a Mockingbird met Gregory Peck die ook nazi Mengele speelde).

JFK, de drijvende kracht achter de Apollo-missies, stierf op 22 november, de datum waarop het Witte Album van the Beatles werd uitgebracht met het nummer Revolution 9 = Revelation 911 over Apollyon. Ze arriveerden in 1964 op het vliegveld van JFK als het mythische leger van het oosten vanuit Openbaring 9, voor de volgende mediahype, de Sharon Tate 911-moorden .


 

back