het 911 Twin Towers ritueel

De Saturnus-sekte heeft een obsessie met het bijbelvers 'En ze hadden een koning over hen, de engel van de bodemloze put (...), Apollyon' Boek van Openbaring vers 9:11.

In 1973 werden de Twin Towers gebouwd in New York City, die de twee pilaren van de tempel van Solomon vertegenwoordigen, op de Kabbalistische Boom des Levens, de twee pilaren Boaz en Joachin van de vrijmetselarij (bv. De York-ritus). 1973 is het jaar dat mind control project MK Ultra (waaronder onderzoek naar twinning, het creëren van alters) zogezegt ineens zomaar wordt stopgezet. Later in 1973 wordt Alladin Sane van David Bowie uitgebracht met een bliksem door zijn oog, het symbolisch openen van het oog van Horus, activering van de pijnappelklier. Er zijn eigenlijk 3 pilaren op de Boom des Levens, in de tempel van Solomon, vandaar het derde gebouw, het Salomon-gebouw (met 47 verdiepingen, 47 is het nummer van het vrijmetselaar-logo, de passer en het kompas, 1947 is Crowley's sterfjaar, Bowie's jaar van geboorte).

In Crowley's Thelema is het belangrijkste getal 93. Het is het getal van de zon en vertegenwoordigt de Ware Wil, Thelema zelf. In 1993 vindt de eerste 'aanval' op het WTC plaats.

In 2000 kwam Saturnus in Tweelingen, het sterrenbeeld van de tweeling en werd George Bush ingewijd, ook Saturnus in Tweelingen. Gemini is een luchtteken, geregeerd door Mercurius, geassocieerd met vliegreizen. Mercurius is de magiër die de tweeling beheert, het alchemische huwelijk van de twee tegengestelden in zichzelf laat voltrekken, wat resulteert in een soort kind, die de vereniging van de twee belichaamt. De instortende toren is de Tarotkaart de Toren waar een bliksem een ​​toren treft, de symbolische onttroning van het valse ego. De bliksem is de 777 Lightning Flash of Creation, die de activering van de pijnappelklier vertegenwoordigt, het derde oog, ook afgebeeld op de torenkaart, aangezien de toren de wervelkolom vertegenwoordigt met 7 chakra's.

Gebouw 7, als ruggengraat van 33 wervels, werd om 15.30 uur geëvacueerd door de 33e brandweer-commissaris van NY. De bliksem is de ervaring geraakt te worden door wat genoemd wordt in Thelema, de Heilige Beschermengel, een andere term voor het Hogere Zelf. Het vluchtnummer en verdiepingnummer beiden 93, het nummer dat gelijkstaat aan Thelema ( aanhangers van de Thelema-religie begroeten mekaar met 93).

Er werden constant beelden getoond van mensen die van de torens sprongen, net als op de Torenkaart, metafoor voor de val van de mens (nr 9, nr van illusie), de val van bewustzijn in lagere dimensies, de gevallen engel Lucifer (Apollyon). In Crowley's systeem van magie moet men door een Donkere Nacht van de Ziel gaan, de Nacht van Pan (Saturnus), ego-dood ervaren, door de afgrond gaan, de bodemloze put van Openbaring 911, zoals David Bowman zichzelf opoffert in 2001 A Space Odyssey. Dit gaan door de afgrond, de kloof tussen het echte en het niet echte is het proces dat Tom Cruise doormaakt in de film Vanilla Sky, uitgebracht een paar maanden later. 911 is het evenement met de meest predictive programming ooit (Escape from NY, Back to the Future, X-files, ..) een grote stap in het beheersen van het collectieve onderbewustzijn.

Het Pentagon / pentagram, gebaseerd op de baan van Venus, dat een pentagram vormt van 77 ft hoog, gelegen op het 77e meridiaanwesten, dat op 9/11 1941 werd geïnitieerd, wordt 'aangevallen' door een vliegtuig met de roepnaam Venus77 ( de volgende 'terroristische aanslag' gebeurde op 7/7 in Londen ). De torenkaart wordt geassocieerd met Mars, de oorlogsplaneet, dus begon er een oorlog in Afghanistan.

Zoals gewoonlijk wordt de schuld bij joden gelegd, de eigenaar van het gebouw Larry Silverstein en een nep-waarheidsbeweging ( Alex Jones, David Icke, James Corbett,..) creëert een web van desinformatie over sinistere groepen zoals Builderbergs, Illuminati, Trilaterale Commissie, met Rockefellers en Rothschilds als verdachten. De term New World Order werd op 9/11, 11 jaar eerder gebruikt door George H. Bush en het concept van een NWO is gekoppeld aan deze groepen met All Seeing Eye-symboliek op het dollarbiljet en aan beroemdheden als Jay-z die zijn album uitbracht op 9/11. Het internet wordt aangeboden als een gratis bron van ongefilterde informatie voor waarheidszoekers, zodat ze kunnen ontwaken uit hun neprealiteit, maar verdwalen in het web van afleiding.

De 911 commissie bestond uit jezuïeten zoals John Leman en Georgetown jesuits zoals Viet Dinh, ook directeur van Newscorp, de grootste propagandamachine ter wereld, ontwierp de Patriot Act en zorgt ervoor dat alle persoonlijke informatie van alle burgers eigendom is van en wordt beheerd door de Luciferian Kerk van Rome. Tv-programma's zoals Big Brother met eenoogsymboliek kondigen de totalitaire samenleving van constant toezicht aan.

Aan de hand van één foto ( met 5 acteurs door jezuieten getraind ), neemt het gehersenspoelde publiek aan dat de slechterik verslagen is en de oorlog tegen terreur voorbij is.

Het 911 memorial-monument vertegenwoordigt de monoliet, de afgrond, de bodemloze put van vers 911 over Apollyon (Lucifer, aanbeden door de jezuïeten in Georgetown).

De torens die worden vervangen door twee pillaren van licht is het alchemische proces om materiaal te veranderen in een lichtlichaam. Lucifer is een symbool van de eenheid van tegenstellingen. Het ritueel van het verenigen van de tegenstellingen werd afgesloten aan het einde van de 22-jarige cyclus in 2013, wanneer het One World Trade Center wordt geopend, gebouwd als een antiprisma, een One Eye, na de inwijding van jezuïetenpaus Jorge Francis als leider van een One World religie. Het alchemische heilige huwelijk van de tegenstellingen eindigde in de geboorte van William en Catherine's kind George.

 

 

 


 

back