het 911 Sharon Tate ritueel

De Saturnus-sekte heeft een obsessie met het bijbelvers 'En ze hadden een koning over hen, dat is de engel van de bodemloze put (...), Apollyon' Boek van Openbaring vers 9:11.

Het tijdperk van Neptunus (idealisme) in het tijdperk van Schorpioen (donkere geheimen) wordt afgesloten met de Apollo-maanmissies en de Sharon Tate-moorden, geïnspireerd door Openbaring 911, over Apollyon en de sleutel tot de bodemloze put.

In de Thelemische kalender 1948-1969 stond de docesade van de Hogepriesteres. Het mysterie van Mia Farrow-Sharon Tate bevatte veel verwijzingen naar het Marilyn-Jackie-ritueel.

In 1968 maakte Roman Polanski de film Rosemary's Baby over een moeder die een antichristelijk kind baart (Rose = Venus Lucifer, Sharon betekent roos van de vallei). Mia Farrow had een relatie met Frank Sinatra die een rol speelde in de Manchurian Candidate, de film die de moord op JFK voorspelde via slachtoffers van mind control.

Sharon Tate kwam uit een militaire familie, verbonden aan de San Presidio-legerbasis in San Francisco van Michael Aquino, oprichter van de Temple of Set. Sharon Tate werd geïntroduceerd als een aspirant-Hollywood-actrice, een affichekind voor hippiebeweging, het archetype van de Dwaas .

Ze speelde een rol in de satanistische film The Eye of the Devil, het jaar waarin Anton LaVey de Church of Satan in San Francisco oprichtte ( een film met Donald Pleasance ook op album Beatles for sale, in linkerbovenhoek als satanist Aleister Crowley op de cover van Sgt Peppers ).

Manson werd door de apocalyptische sekte Process Church of Last Judgement, geprogrammeerd met muziek van de Beatles Revolution 9 die de Revelation 911-moorden aankondigde (de Beatles werden gezien als de 4 engelen, Manson als de 5e engel uit de bodemloze put). Na de Manson-moorden wordt er een foto van haar uitgespreid met een koord om haar nek, in vrijmetselaars de positie van de Gehangene. Die gehangene-symboliek komt ook voor in Polanski's films Repulsion, later de Ninth Gate, en Tate's laatste film The Wrecking Crew.

De gehangene wordt geassocieerd met Christus. Als regisseur van de film over de antichrist wordt Manson tot een icoon gemaakt als een antichristfiguur (Lucifer, eenheid van tegenstellingen, Christus en antichrist in één). Rosemary's Baby kondigde aan dat Diana, moeder van 'antichrist' William ( Polanski's film Repulsion 'Catherine' Deneuve), exact dezelfde blauwe jurk als Diana, die volgens de mythologie zwanger stierf als Sharon Tate.

Het woord Pig geschreven op de muur van haar huis is geïnspireerd op het Beatles-nummer Piggies (Tate had een auto met kenteken pgy 33). Net als de mysterieuze Black Dahlia-moord (een andere aspirant-actrice), werd het verhaal van Polanski op zoek naar zijn vrouw, het verhaal van verloren onschuld, van een vrouw die verdwaald was in een Hollywood-droomwereld een moderne versie van de Griekse mysterie-religie die kandidaten ïnitieerde met het verhaal van de ontvoering van Persephone naar de onderwereld en zwangere varkens slachtte. 9,69 km per seconde is de snelheid van Saturnus, de lichamen werden verminkt met een sigil van Saturnus.

Jayne Mansfield stierf eerder bij een auto-ongeluk in 1967 (jaar van Sgt Peppers-album dat de Beatles te koop imiteerde waarop ook Jayne Mansfield stond. Beatle Ringo Starr kocht haar huis), de symbolische val van Venus (Lucifer-Apollyon). Ethel Kennedy's zoon David Kennedy verdronk in Malibu (de 4e van haar 11 kinderen, dk = 4-11, bijbelvers over de vloek van Kaïn = de vloek van Kennedies). Sharon Tate-film Don't make waves met David Draper had ook een verdrinkingsscène.

De swastika op het voorhoofd van Manson verwees naar nazi-mind control, terwijl nazi-wetenschapper Werner Von Braun bezig was met Apollo-maanmissies. Mansons cult was geest-gecontroleerd met LSD, een voortzetting van de experimenten van Project MK Ultra.

Manson was gelinkt aan de Beach boys, ook slachtoffers van Project Bluebird.

Polanski's film Frantic bevatte ook verwijzingen naar Project Bluebird.

9 augustus was de datum van het ontploffen van de atoombom in 1945, op de 33e parallel en de datum van de dood van de vader van JFK in 1963. Het huis van de Rev 911 werd gekocht door de zanger van Nine Inch Nail, John Lennon bracht Imagine uit waarin hij de Rosemary's Baby poster, op 9/9, stierf later op 9th Avenue aan het gebouw waar Rosemary's Baby werd opgenomen.

Mansons vriendin was Susan Atkins ( Satan's Kin ), verbonden aan de Kerk van Satan. In de jaren 70, het tijdperk van Neptunus in Boogschutter ( Kunst ) introduceerde Polanski Natasja Kinski (Satan's Kin ) als nieuwe Sharon Tate, het contrast van Zwarte en Witte Isis ( Diana en Catherine ).

2019 werd weer een Sharon Tate-film uitgebracht: Once Upon A Time in Hollywood. Om tot een apocalyptische rassenoorlog te komen, werd nepnieuws verspreid over de moord op Eric Garner op 9 augustus. In 2020 werden geruchten verspreid over Bill Gates met bijnaam Kill Bill, een film vol Sharon Tate-symboliek, gebaseerd op Bruce Lee, die Tate trainde tijdens de productie van de Wrecking Crew. George Floyd-ritueel duurde precies 9 minuten om de spanning tussen verschillende rassen op te voeren ( Williams kind George staat voor Lucifer Apollyon, de eenheid van tegenstellingen zwart-wit).


 

back