de Homo-Transgender Kerk

In Egypte stonden de goden Horus en Set bekend om sodomie, verbonden met de pijnappelklier, het oog van Horus. De Luciferiaanse cultus van sodomie overleefde door de Tempeliers, Katharen en de Jezuïeten. De jezuïeten richten de Fabian Society op met Edward Carpenter, die schrijft over homorechten. In de jaren 60 wordt na jaren van conservatisme en onderdrukking van de kerk meer illusionaire vrijheid gegeven en meer rechten voor homoseksuelen. De bevolking begint te geloven dat hun leiders moreel, tolerant en ruimdenkend zijn. De door jezuïeten-CIA gecontroleerde counterculture van milieubewustzijn en homorechten (de Stonewall-rellen), introduceert het Luciferiaanse regenboogsymbool, dat de 7 chakra's symboliseert, pijnappelklieractivering door sodomie.

De muziekindustrie begint mannen te vervrouwelijken door middel van popsterren als David Bowie, Mick Jagger, Freddie Mercury (de god Mercurius/Hermes is androgyn), Michael Jackson, Prince, Marvin Gaye, .. De media blijft de agenda pushen met hoaxes zoals de schietpartij in Orlando, jezuïet Perez Hilton, jezuïet Robert Joseph Greene, jezuïet Kate Clinton, jezuïet Cheryl Jacques, jezuïet Ned Price (CFR), door Hearst gecontroleerde Vice-Gaycation met transfender Elliot Page, jezuïet James Martin (Bridge of Light, Lucifer), Ellen DeGeneris (show gemaakt door jezuïet Mitchell Hurwitz), jezuïet miljardair en transgender Jennifer Pritzker, .. De katholieke kerk pretendeert conservatief te zijn terwijl ze eigenlijk de drijvende kracht zijn achter de homo-agenda (kardinaal Dolan maakte deel uit van de Gay Pride-mars) via mind control instituut Tavistock, in hiphop met Macklemore, Young Thug , Lil Uzi Vert, Lil Pump, Brockhampton, Jaden Smith, Tyler the Creator, ..

in de politiek: jezuïet Virginia Apuzzo (National LGBTQ Task Force) als assistent van jezuïet Clinton, transgenders Michelle Obama en Ivanka Trump, homo Pete Buttigieg in regering van jezuïet Biden, jezuïet Feldblum,..
in Hollywood: jezuïet Paul Morrissey maakte de eerste film met transseksuele actrice in 1970, Brokeback Mountain, beroemdheden Bruce Jenner, Ian McKellen, broers/zussen Wachowsky (producent jezuiet Bruce Berman), Brad Pitt en Angelina Jolie (CFR) die hun kinderen opvoeden als transgenders, ...

Jezuieten indoctrineren kinderen via hun schoolsysteem dat ze van geslacht moeten veranderen en verbieden ouders te beweren dat hun kind een geslacht heeft. 

Grote techbedrijven pushen de agenda via Tim Cooke (Apple, de appel van Lucifer), Spotify biedt opties om in te loggen als 'non-binair', Tinder biedt speciale opties voor transgenders, etc..

Net als de feel good-factor van de milieubeweging, is de feel good-sfeertje van inclusief en tolerant te zijn een sluier voor een dogmatische religie. De regenboog-homo-agenda heeft niets te maken met liefde of homoseksualiteit, maar satanisme en sodomie, is een perverse vorm van social engineering en het doel is om uiteindelijk pedofilie te normaliseren, een cyborg-dienarenras te creëren dat geslachtsloos en panseksueel is.

Transgender agenda 2020

 

de Transhumanistische Kerk

 

back