Het Corona-ritueel (deel 4:the Dark Knight Rises)

In the Dark Knight Rises wordt ook de chaotische crisis/transformatie van 2020 aangekondigd. Het is het thema Pluto ( de Schaduwkant, grootste angst ) in Steenbok ( regering, beperking, huidskleur), dat vanaf 2008 begon met nepbeweging Black Lives Matter, rellen in Baltimore, de Arabische lente, Isis aanslagen in Parijs,.. Daarnaast wordt een reeks racistische, blanke boemannen opgevoerd als Anders Breivik, George Zimmerman, Brenton Tarrant,.. Er worden veel beelden getoond van chaotische opstanden, maar in werkelijkheid wordt alle verzet onderdrukt.

In 2020 worden er weer zwarten opgevoerd in het nieuws die rellen veroorzaken om dat Pluto in Steenbok-thema van huidskleur vast te houden en de chaos en de spanning op te drijven. In juni, ( constellatie Tweeling ), worden er rellen in scène gezet in Minneapolis, de Twin Cities.

Daarna wordt er nog chaos verspreid in de buurt van het Witte Huis, gebouwd aan het onderste punt van een pentagram ( Washington DC is samen met Rome en City of London een conglomeratie van 3 stadsstaten die elk boven nationale wetten staan en Saturnus aanbidden in de vorm van obelisken ).

20 is het getal van de Aeon-kaart, geassociëerd met vuur. Waar de vuuroffers aan Saturnus vroeger openlijk gebeurden, worden ze nu georganiseerd in de vorm van entertainment-nieuws waarbij de hele wereld zijn aandacht richt op hun ritueel en waarbij door afwezigheid van vrije pers de massahypnose amper te doorbreken is. Het toppunt van schizofrenie is een massa die maandenlang is opgesloten, op commando weer focust op de volgende nepnieuws-mediastunt rond één figuur. Ongetwijfeld worden er vervolgens weer iets in scène gezet dat het 'rechtse' kamp nog meer opjut.

In the Dark Knight Rises zet Bane, een gemaskerde man, de nemesis van 'Vleermuisman' de stad op stelten.

Bruce Wayne heeft net als Trump, een imago van rijke, losbollige playboy. De scènes in Wayne Tower zijn zelfs opgenomen in Trump Tower.

Net als Bruce Wayne heeft Trump zogezegd nog een alter ego/geheime missie, aangezien hij de hoofdfiguur is in het hele QAnon-circus die in Trump de grote patriotistische verlosser ziet, die zogezegd de wereld gaat redden van de Nieuwe Wereldorde. Vanaf het begin van zijn presidentscampagne, werd Trump opgevoerd als brenger van chaos en ondergang. De beurzen kelderden en Trump kopieerde in zijn overwinningsspeech de monoloog van Bane (ook de vrouwen van de presidentskandidaten kopieerden mekaars speech).

Net als Trump zet Bane heel de stad en heel de wereld op stelten, en zit Bruce Wayne vast in quarantaine, terwijl Gotham tenonder gaat. Op het einde van de film wordt hij neergestoken door Marion Cotillard, die ook speelde in Contagion, het allerduidelijkste voorbeeld van predictive programming van een pandemie.

Zolang mensen niet uit de belachelijk slecht geacteerde film van nepnieuws willen stappen, en niet de realiteit die ze zelf willen beginnen te manifesteren, blijft de hele wereld gevangen in een cyclus van drama, conflict, lijden, tekort, verwarring en passiviteit.

 

back