Het Corona-ritueel (deel 3: V for Vendetta)

Een ander duidelijk geval van predictive programming is V for Vendetta, weer een film over een wereldwijd virus waardoor iedereen moet binnenzitten, een totalitair schrikbewind met avondklok wordt uitgevoerd en een held met masker opstaat. De Big Brother-achtige dictator werd gespeeld door John Hurt die ook niet toevallig Winston Smith in 1984 speelde. Hij stierf in 2017 op 77-jarige leeftijd, juist nadat Trump ingehuldigd werd op de dag dat hij 77 jaar, 7 maanden en 7 dagen oud werd.

Het getal 84 is een verwijzing naar het getal van het aantal jaren dat Uranus zijn cyclus volbrengt, het boek 1984 was een aankondiging, een bewust plan om van het Waterman tijdperk (van Saturnus en Uranus) een 1984 te maken, met een Ministerie van Waarheid dat alles censureert, zonder sociaal contact met daarnaast Uranus-energie van rebellie, revolutie en technologie. Om Pluto in Steenbok en Uranus in Ram uit te beelden, laat 'het systeem' zich van zijn donkerste, onmenselijkste kant zien, om erna vurig protest in scène te zetten.

V wordt gespeeld door acteur Hugo Weaving, die als Smith in the Matrix mensen omschrijft als een virus, een uitspraak meerdere keren herhaald door leden van het Britse koningshuis. Het Corona-ritueel is dan ook psychologische vernedering om mensen zich laten behandelen alsof ze een besmettelijke ziekte zijn: gecontroleerd, in kaart gebracht, getraceerd, in bedwang gehouden, bestudeerd als ratten in een labo. Het masker, gebaseerd op de Jezuietenplot van Guy Fawkes is een duidelijk bewijs dat de hele Anonymous-beweging nep is. Het was met dezelfde Anonymous-look dat verontrustende video's werden verspreid over 5G om het ritueel naar een volgend stadium te brengen en zonder een goede reden maskers te verplichten voor iedereen. V is het Romeinse nummer 5, het hele Corona/5G- gedoe is een aanloop voor het moment dat prins William zijn kroon gaat opzetten en koning William V wordt, als heerser over zowat de hele wereld, als aardse vertegenwoordiger van hun god Lucifer. Door in de echte wereld hun gezicht te verstoppen en in een kunstmatige facetime/facebook-wereld hun privacy af te geven, begint de bevolking zich stilaan te onderwerpen aan A.I.

Door constante tracering onstaat de behoefte naar meer anonimiteit en privacy en zullen meer mensen richting blockchain-oplossingen worden gestuurd. Onvermijdelijk zal weer een deel van de echte protestbewegingen worden gekaapt door groeperingen die marionetten zijn van de vrijmetselarij die door hun obsessie met het getal 33, (cc=33) woorden verzinnen als climate change, corona crisis, crypto currency, .. Het is niet voor niets dat gecontroleerde figuren en partijen als Elon Musk en the Pirate Party al geruime tijd het concept van directe democratie opwerpen, waarschijnlijk om te proberen in de richting van een technocratie te gaan.

Nepprotesten op Trafalgar Square, zoals V for Vendetta.


 

back