Het Corona-ritueel (deel 1: Black Mirror)

Het is van in het begin de bedoeling van de Saturnus-sekte mensen af te snijden van de zon, van de aarde en van mekaar. Mensen dragen schoenen, zonnebrillen, lopen over beton, leven en rijden in dozen, kijken naar dozen, bestellen dingen in dozen. In de propagandastroom van satanistische films en serie's wordt het onderbewustzijn geprogrammeerd om later mee te gaan in hun rituelen.

Het draait zoals steeds om gehoorzaamheid en onderwerping aan de Kroon, het koningshuis dat superieur zou zijn omdat ze hun kroonchakra open hebben.

Er is lang naar toegewerkt en in grote lijnen is het gelukt om een zeer groot deel van de mensheid te veroveren. Ze buigen, knielen, eten uit hun hand, geloven alles, enz.. Het zijn gedrilde zombies geworden zonder vrije wil of kritisch verstand die bereid zijn hun gezicht, hun menselijkheid zonder slag of stoot af te geven.

Het is maar een vaststelling, geen denigrerend waarde-oordeel want iedereen komt tot eigen inzicht op zijn manier en op de juiste moment maar de grote meerderheid zal waarschijnlijk nog lang de muren van hun gevangenis niet zien. De aarde is natuurlijk veel meer dan een gevangenis, mensen hebben zelf de sleutel in zich om eruit te geraken.

Het quarantaine-ritueel

Elke jezuiet/vrijmetselaar weet onmiddellijk welk ritueel dit uitbeeldde- het allereerste wat een vrijmetselaar moet doen voor zijn allereerste initiatie in eerste graad: in een kamer van reflectie, in afzondering wachten tot men hen komt halen en wordt geblinddoekt. Het is de moment om beseffen dat de tijd loopt, stil te staan bij de dood, bij sterfelijkheid, welke erfenis men wil nalaten als men er niet meer is. Het wereldwijd verplicht binnenzitten was een initiatieritueel om mensen weer even te confronteren met hun diepste angst: het gescheiden worden van de organische wereld, zoals zovele duizenden jaren geleden is gebeurd toen ze in een artificiële realiteit werden geplaatst.

2020 is het jaar dat Saturnus in Waterman kwam, geregeerd door Saturnus (dood, angst, beperking, leger, regering) en Uranus (rebellie, plotse schokken, wil om uit te breken, technologie). Het verplicht gebruik van technologie was deel van het ritueel, vandaar de enorme winst van Silicon Valley-bedrijven.

Die silicoon-technologie die gelijkaardig werkt als de pijnappelklier is ontwikkeld uit langdurige communicatie met geesten door John Dee. Dat communicatiesysteem noemde hij Enochiaanse magie. Zijn helper Edward Kelley communiceerde in een trance via onder andere een zwarte spiegel, een zeer oud gebruik dat de Maya's ook al toepaste.

De bedoeling van die technologie was om mensen in Saturnus-maan matrix te houden, te mon-itoren. Op dezelfde manier als John Dee in een trance zijn zwarte spiegel gebruikte, worden de zwarte spiegels, de monoliet-achtige apparaten die mensen altijd bijhebben een hypnotiserend communicatiemiddel met Saturnus-energie van angst, dualiteit en beperking.

Bij Facetime en webinars wordt iedereen letterlijk in hokjes geplaatst als bijen in een bijenkolonie. Het is nabootsing van ego-dood, het lichaam verliezen en louter geestelijk worden. Het apocalyptische sfeertje van het nieuws gaat duidelijk in de richting van een wereldreligie waarbij we via technologie één zouden worden.

Het belangrijkste wat men in initiatie bij satanisme doet, en dus ook de Thelema-variant van Crowley is het proces dat steeds terugkomt bij alle scholen van spiritualiteit: om connectie te maken met het hogere zelf (in hun terminologie de Holy Guardian Angel) en dan 'the abyss' oversteken, een soort van dood waarbij men het ego en dus ook angsten moet loslaten om wedergeboren te worden. Niets gebeurt zomaar. Het hele gedoe lijkt misschien het domste en deprimerendste ooit maar het is een script dat we zelf mee hebben geschreven en de uitgelezen kans om angsten los te laten en die wedergeboorte te volbrengen.

Het afgescheiden van de wereld zitten om te komen tot een ego-dood, aangekondigd in 2001, Moon, Interstellar, the Martian, ..

Het Corona-ritueel deel 2: Rise of Planet of the Apes

back