Vlaamse pers=één corrupte beerput

Bijna de hele Vlaamse en Nederlandse pers is in handen van twee mannen: Christian Van Thillo, een door jezuieten getrainde bankier en miljardair uit de 15e rijkste familie van België en Thomas Leysen die met Mediahuis De Standaard, Gazet van Antwerpen, NRC Handelsblad en de Telegraaf bezit. Leysen is voorzitter bij KBC, lid van Bilderberg, European Roundtable of Industrialists, Trilaterale Commissie, Friends of Europe, voorgezeten door Etienne Davignon, en werkt met zijn Koning Boudewijnstichting nauw samen met het 'koningshuis'. Hij is tevens voorzitter van Umicore, het bedrijf dat rijk werd door met de Saxe-Coburgs en Rothschilds Congo leeg te roven. Het bedrijf werkte genationaliseerd door Mobutu Sese Soko, wiens kasteel in Ukkel werd gebruikt voor de Cercle de Lorraine, de elite-club waar zowel Davignon als Van Thillo lid van waren. Zowel Leysen en Van Thillo zijn net als alle grote politieke kopstukken in Vlaanderen, lid van de eliteclub de Warande. Leysen is lid van de Trilaterale Commisie, net als Viktor Orban die de Corona-hoax gebruikte om dictatuur in te voeren in Hongarijë en alle kritiek te censureren als 'nepnieuws', exact hetzelfde femoneen dat plaatsvindt in België.

Misschien dat er in de Vlaamse pers ooit een paar integere journalisten hebben gewerkt (de journalisten die de X1-dossiers publiceerden), maar die zijn ongetwijfeld nu allemaal buitengepest of monddood gemaakt. In Nederland heb je welgeteld één kritische journalist www.martinvrijland.nl die continu moet vechten tegen censuur en laster, in België helemaal geen. Er is enkel een propagandamachine van het Europese Rijk dat kritische mensen belastert, en zoals in de middeleeuwen een marrionettentheater opvoert om de dictatuur wat op te smukken.

Het is al lang hun truc om mensen te bespelen via groepsdruk en hen bepaalde gedachten te verbieden door figuren op te voeren en ze vervolgens publiekelijk te lynchen (Djokovic, Loes Van den Heuvel, Dries Van Langenhove, Jef Hoeybrechts, Peter Van den Begin,..). Los van wat je van die figuren vindt, In plaats van een plek van vrije uitwisseling van correcte informatie, wordt internet meer en meer een moderne schandpaal om hun laatste kritikasters te intimideren van 'jij kan de volgende zijn'.

De trend van 'nieuwsitems' te brengen over wat bepaalde mensen op hun Facebookprofiel hebben gezet, zijn een duidelijke waarschuwing dat naast censuur je persoonlijk kan worden aangevallen en dat Europa in de richting van een Chinees puntensysteem van sociaal krediet gaat waarbij je strafpunten krijgt als je niet braaf genoeg naar de pijpen van het communistisch regime danst.

De media blijft hypnotiseren met statistieken en verschaft geen broodnodige informatie over hoe de wereldeconomie bewust tot instorten wordt gebracht, hoe de WHO en pharmaceutische maffia een DNA-zwendel wil beginnen zodat op basis van DNA-profiel ook nog een hoop rechten kunnen worden ingeperkt. 2020 is het jaar waarin de volgende rechten werden afgeschaft: vrijheid van meningsuiting, recht op betogen (alleen chaos uitlokkende nepbetogingen als Black Lives Matter), recht op bewegingsvrijheid en recht op vrij handelen. Er zulen voorwaarden worden gesteld om stilaan kleine restjes vrijheid terug te kopen.

Kleine kinderen als ze groter worden, moeten leren dat Sinterklaas niet echt bestaat maar een ingehuurde acteur is om wat extra geld te verdienen met speelgoed. Zo moet er voor de iets grotere kinderen een dag komen dat ze erachter komen dat de nieuwslezer die vertelt dat de Sint in het land is, je ook gewoon in de maling neemt als hij het over terreuraanslagen of pandemieën heeft. Erna begint een soap met acteurs en reckame met ingehuurde acteurs. Waarom is het zo moeilijk aan te nemen dat een man in een pak die een autocue afleest ook maar een acteur is?

Jezuietenmedia dient om alle dogmatische indoctrinatie van het jezuietenonderwijs nog te versterken en in stand te houden. De macht, dus ook de vrijmetselarij gebruikt haar methodes uit de dialectiek (thesis-antithese-synthese) in mediarituelen om een probleem op te voeren, reactie uit te lokken en dan de gewenste maatregelen in te voeren (Isis en Corona als duidelijkste voorbeelden). Bij elke grootschalige nieuwsstunt is sowieso de oplossing en eindresultaat, dat er meer vrijheid moet worden afgegeven.

De Saturnus-sekte heeft als een technocratische wereldregering uiteindelijk over iedereen ter wereld alle persoonlijke informatie, psychologisch profiel, enz.. (een macht waar ze alleen van konden dromen toen ze nog met eenvoudige priesters en biechthokjes moesten werken). Na de verplichte gezondheidszorg, macht over mensen hun DNA, is het volgende streefdoel de verplichte mentale gezondheidszorg, waar iedereen die niet conformeert, pillen moet slikken en zoals in China naar herscholingskampen moet gaan.

de Filmindustrie

back