Mind control

 

In deze matrix staat edereen op aarde op één of andere manier onder mind control maar de 'koninklijke' bloedlijnen nog meer omdat ze daar genetisch meer vatbaar voor zijn en omdat ze denken en handelen als één organisme. Het indoctrinatiesysteem van onderwijs en media is nog een extra laag van mind control zodat sekteleden in heel leven amper een kritische gedachte kunnen ontwikkelen.

De kerk heeft altijd homoseksualiteit en pedofilie beoefend. Gebaseerd op de sex magie van Crowley wordt in rituelen vooral sodomie gebruikt (in Crowley's interpretatie wordt de anus het oog van Horus).

Door op jonge leeftijd trauma te creëren, kan de mind gesplit worden en erna geprogrammeerd met verschillende persoonlijkheden (Meerdere Persoonlijkheidsstoornis). Deze methode wordt standaard toegepast bij alle belangrijke tv-figuren uit de politiek en de film- en muziekindustrie. Zij handelen op geen enkele manier uit vrije wil en spelen een rol die is uitgeschreven door hun handlers.

Tijdens Wereldoorlog I beginnen de Britten meer onderzoek te doen naar shock-therapie en trauma gebaseerde mind control in het Maudsley hospitaal in Londen (William McDougal en William Sargant).

Project Bluebird, Artichoke, MK Ultra

Door Operation Paperclip wordt er een 1000tal wetenschappers uit het nazi-regime (waaronder de bekende Werner Von Braun) overgeheveld naar Amerika, waar ze in Fort Detrick, Maryland verder onderzoek doen naar chemische wapens als serin-gas.

In 1947 wordt de OSS omgedoopt tot CIA, geleid door Knight of Malta, Allen Dulles, broer van jezuiet Avery Dulles. In Project Chatter wordt onder Charles Savage, nog meer onderzoek gedaan op patiënten met LSD, electro-shocks en insuline shock-therapie. De familie Hearst en Disney specialiseren zich in het hersenspoelen van kinderen. In de door de Hearst familie (Orde van Malta, jezuieten) gecontroleerde media worden er steeds meer uitgebreide media-hoaxes uitgetest op een nietsvermoedend publiek.

 

In 1953 wordt Project Bluebird opgestart in het Walter Reed Army medical Center hospitaal in Washington en Walter Reed National Military Medical Center in Bethesda, Maryland.

In films als the Manchurian Candidate wordt het kweken van moordenaars getoond zoals gebeurde bij duidelijke gevallen als Harvey Lee Oswald. Popgroepen als the Beatles werden getraind op instituten als Tavistock. De swastika op het voorhoofd van Charles Manson zijn tekenen dat dat zij voortkomen uit projecten van dezelfde nazi-wetenschappers.

In 1973 wordt er zogezegd een onderzoekscomissie opgesteld om het misbruik tijdens MK Ultra te onderzoeken, een theaterstuk met Nelson Rockefeller, die het project mee financiëerde en Knight of Malta Ronald Reagan. Mede door Hollywood-films wordt het op die manier wordt het een popcultuur-cliché waar het publiek ongevoelig voor wordt.

Bij vrouwen wordt mind control gebruikt om morele inhibitie's weg te nemen en hen te programmeren tot sex-slaven. Door continu misbruik kunnen zij snel getriggerd worden om over te gaan naar een dissociatieve staat.

Een andere steeds terugkerende, duidelijke aanwijzing is poppen.

Door de slechtst mogelijke rolmodellen op te voeren staat het publiek die op de duur met dezelfde emotie's op triggers reageert, ook onder mind control.

In de moderne samenleving wordt geleidelijk Artificiële Intelligentie als een god aanbeden. Door technologie wordt de mind nagebootst zodat mensen door media en technologie onder constante mind control staat.

Misleiding rond mind control

Er bestaat veel misleiding rond de steeds terugkerende Monarch-vlinder, die verwijst naar een proces van dood-wedergeboorte onder mind control. In sensationele verhalen van CIA agenten als Mark Philips en Cathy O'Brien wordt dit symbool gekoppeld aan een fictief Project Monarch, dat dan weer wordt gekoppeld aan allerlei vage, misleidende Illuminati-theorieën.

Die link wordt meestal gelegd door een ander overduidelijk steeds terugkerend symbool: het één oog-teken. Het staat symbool voor de pijnappelklier en Saturnus, het heeft niets te maken met Illuminati. Iets dat duizenden keren wordt herhaald en dus voor iedereen zichtbaar is, wordt op die manier een flauw cliché, een grap waar men geen aandacht meer aan besteedt.

Vanaf 2010 begint het Tavistock instituut en de door Hearst gecontroleerde media als Vice kinderen te hersenspoelen met gay en transgender-propaganda.back