Luciferianisme

Het is onmogelijk om de westerse beschaving te begrijpen zonder Luciferianisme te begrijpen. Het is de sleutel tot de absurditeit begrijpen van een continent dat denkt te leven in vrijheid en vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel voert maar eigenlijk leeft in een gehersenspoelde sekte zonder enige vorm van vrije meningsuiting.

Lucifer is een verzamelnaam voor de de 'gevallen engelen' die op aarde terechtkwamen en de oude slavenmeesters verdreven, het experiment overnamen en het slavenras verboden kennis leerden. Ze werden nadien aanbid als de Lichtbrenger, een bijnaam voor Venus, een symbool van licht, vrijheid, onafhankelijkheid, menselijke vooruitgang. Ze staan vooral onder invloed van artificiële mind control groepen. Zij werken als een virus binnen lichtcoderingen, vals licht en werken vooral naar een transhumanistische beschaving toe, waarin de mens is versmolten met technologie. De New Age religie van Licht en Liefde (op een kunstmatige, niet-authentieke manier) past eveneens in dit plan.

Er is een klein verschil met Satanisme, Saturnus staat voor dood en beperking, Venus staat voor vrijheid en seksualiteit. Venus werd gevierd tijdens Belthane, wanneer Venus verschijnt in het sterrenbeeld Stier, 1 mei, (de zogenaamde Silver Gate, de Zilveren Poort tegenover de Gouden Poort in november) waarbij Venus zichzelf bevrijdt uit de onderwereld als Lichtbrenger.

Lucifer staat voor de de reuzen van de Nephilim Rhesus- bloedlijn, de blonde/ roodharige Tribe of Dan die Europa bereikte rond 50.000 voor Chr. Ze hebben een hoger percentage koper in hun bloed, een metaal verbonden aan Venus Lucifer, hebben zogezegd blauw bloed, Heilige Graal bloedlijn. Ze aanbidden een corrupteerde vorm van de vrouwelijke energie, het Goddelijk Vrouwelijke. Venus, godin van liefde werd vervangen door maan aanbidding, de-monen, godinnen als Isis, Ishtar, Inanna, Lilith, die allemaal in mythes door de onderwereld gingen en terug tevoorschijnkwamen als lichtbrenger. Lucifer is het 13e teken Slangenhouder, onder Corona Borealis, wat in Egypte werd gezien als Isis en haar zus Nephthys die Osiris doen herrijzen met de 2 slangen van de Kundalini-energie.

In Griekse mythologie werd het slavenras dat mensen verboden kennis leerden, de figuur Prometheus. De planeet nu gekend als Venus werd phosphorus genoemd, gelinkt aan de phosphor cyclus die de natuur laat herleven. Bij de Romeinen had men Mithras en Libertas, standbeelden van de lichtbrenger als de Colossus van Rhodes. In de Aeon of Osiris werd er een demonisering ingevoerd van het vrouwelijke principe en seksualiteit, de 13 tekens van de dierenriem herleid tot 12.

In Christendom werd Lucifer gelijkgesteld met de slang in de Tuin van Eden die Eva verleidt om van de appel te bijten (Venus verbonden aan getal 5 appel 5 pitjes, symbool van sensueel genot, net als omgedraaid pentagram).De slang is de Kundalini energie, de twee slangen die het chakralichaam door hormonen beinvloeden en de pijnappelkier kunnen activeren. Venus heeft baan in het patroon van een roos, daarom is de roos ook een symbool van Venus en Lucifer (interne oorlogen als the War of the Roses), nog steeds een symbool in socialisme. Quan/Cain, wordt gezien als een kind van Lucifer. De eik is eveneens symbool van Lucifer, van de unie van mannelijk en vrouwelijk (oa op de uniformen van de nazi's en het wapenschild van de Middletons).

In de katholieke kerk is Jezus maar een dekmantel voor de aanbidding van hun god Lucifer. In het Boek der Openbaring noemt Jezus zich net als Venus de Lichtbrenger, de Morgenster, de alpha omega, het begin en eind, de enigste god.

In de gnostische sektes in zuiden van Frankrijk, als de Catharen van Montsalvat wordt YHVH een kwaadaardige God en wordt Lucifer aanbeden als verlosser die van mensen een god kan maken door te eten van de Boom der Kennis, Venusberg. Zij waren net als Tempeliers, grote voorstanders van sodomie.

De regenboog, veel gebruikt in de gay/transgender/pedofilie-agenda, is een Luciferiaans symbool van pijnappelklieractivering door sodomie, van de 7 chakra's als brug (Lucifer= 7 letters).

De lichtbrenger staat in Luciferianisme voor licht en wijsheid maar ook balans met de donkere kant, hij is zowel een engel als een duivel.

Het Vrijheidsbeeld in New York, gemaakt door de Franse vrijmetselaar Bartholdi, is geplaatst op een 11-puntige ster. In plaats van de 10 sepiroth in kabbalah, gebruikt men de 11e sepirah Da'ath als 11e stap om zelf God te worden.

In magie bestaat er een verschil tussen het Linkerhand pad van Lucifer en het Rechterhand pad (externe god yhvh, god, allah). In Luciferianisme aanbidt men de drievuldigheid Cain- Samael -Lilith, omarmt men de duisternis (de afgrond). In plaats van door de duisternis te gaan om het ego te laten verdwijnen, om unie met god te bereiken, proberen ze om zelf god te worden. De transformatie klei, vuur, licht is de evolutie van Abel, Cain (smid), Lucifer. Rituelen met vlees en wijn als symbolisch bloed van Abel) cain noorden. proces zelfcreatie, met Tiamat, Lilith, de duisternis als een baarmoeder.

Ook al heeft de gemiddelde burger nog nooit gehoord van Luciferianisme, ze leven in een Luciferiaanse sekte, of ze het nu weten en willen toegeven of niet. Venus Lucifer is de unie van tegengestelden, mannelijk en vrouwelijk, (v-enus vagina en penis), vandaar hun obsessie met transgenders.

In de moderne tijd werd er tijdens de zogenaamde Verlichting toegewerkt naar een tijdperk waar de Rede zogezegd zou zegevieren, gezond verstand door vermeerdering van kennis, het tijdperk van humanisme, empirische wetenschap, gepopulariseerde wetenschap. Op het eerste, oppervlakkige zicht zijn al die dingen gerealiseerd: iedereen heeft via internet toegang tot een schat van kennis, er is veel discussie te zien op tv en mensen lijken de vrije keuze te hebben om zich te gedragen zoals ze willen. Als men iets beter kijkt, wordt het al snel duidelijk dat het maar een ingenieuze façade is: alles is nog altijd in handen van één clubje dictators en door propaganda en censuur is alle kritisch verstand is bijna uitgeroeid.

Na Hitler, het symbolische verslaan van 'the Empire', de massa die achter één leider loopt, wordt er een mentaliteit gekweekt van individualisme en schijnvrijheid, waarbij burgers proberen doelen te bereiken van zelf-actualisatie (de door CIA gecontroleerde human potential movement van het Esalen Institute).

Het Luciferiaanse Linkerhandpad wordt dan het Links progressieve geloof, geloof in economische groei, diversiteit,..


 

back