Hoe begin je uit te leggen dat Covid nep is?

(aan iemand die het stilaan door begint te krijgen)

Ten eerste: alles wat op tv te zien is, is nep. Soaps zijn eindeloze verhaallijnen met betaalde acteurs die vooraf geschreven teksten uitspreken. Tussendoor de programma's, wordt er reclame getoond met betaalde acteurs die vooraf geschreven teksten uitspreken, gemaakt puur uit financiele machtsbelangen.

Alleen met het zogenaamde 'journaal' is er een hardnekkig misverstand dat de nieuwslezer geen betaalde acteur is die een vooraf geschreven tekst uitspreekt, binnen een script met eindeloze verhaallijnen, gemaakt puur uit financiƫle machtsbelangen maar een orakel van correcte analyses door reporters die dagelijks alles onderzoeken en voor de waarheid knokken. De zogenaamde nieuwsagentschappen zijn corrupte bedrijven die als een boer dagelijks zijn koeien voedert. Met de jaren zijn de trucs gewoon smeriger en ingenieuzer geworden.

Ten tweede: waarom zou een klein clubje zich hier mee bezig houden om dit te verzinnen en mij het leven zuur te maken? De belangen om zoiets te doen zijn enorm: als je dit vooraf plant, kan je als Silicon Valley-becrijf enorm rijk worden omdat iedereen jouw technologie moet gebruiken. Als mondmaskerfabrikant kan je enorm rijk worden, omdat iedereen jouw produkt moet hebben. Als je nieuwe technologie van vaccins hebt, ben je helemaal binnen. Elke crisis is een enorme kans, als je vrienden op de juiste plaats hebt. Robert Bourla (Pfizer), Tim Cook (Apple), Jeff Bezos (Amazon) zijn allemaal lid van de Business Roundtable zodat ze miljoenen kunnen verdienen met vaccins, Facetime en mailorder omdat de wereldbevolking gevangen zit. Viroloog Jennifer Nuzzo, Covid19-'expert' Luciana Boro, Sheryl Sandberg van Facebook, Eric Schmith van Google/Youtube die alle kritiek censureren, zijn allemaal lid van de CFR, etc.. Belgische en Nederlandse media maken deel uit van hetzelfde establishment. Laat je nooit intimideren over wat je mag zeggen of niet, denk zelf na.

Zouden ze zoiets durven, iets plannen waarbij zoveel mensen sterven? Wereldoorlog 1 en 2 was eveneens gepland, 9/11, Isis, elke mediastunt is gepland. Qua aantal doden is dit in vergelijking met andere rituelen een lachertje. Het is vooral het opgeklopte angst-sfeertje dat het zo indrukwekkend maakt en het script een echte film wordt. Een verouderd, corrupt financieel systeem, dat nog gebaseerd is op de petrodollar, met eindeloze schuldenbergen, waardeloos papier dat nergens naar verwijst kan nu tot een gigantische luchtbel worden opgeblazen en vervangen worden door een nieuw systeem, gebaseerd op Chinese munt. Je kan ineens van de paniek gebruik maken en vrijheid van meningsuiting afpakken, zonder dat het tot noemenswaardig protest leidt.

Ten derde: Wie is zij dan? Organisatie's als de Europese Unie, de WHO zijn criminele cartels van mensen die al aan de macht zijn voor WO2. Ze verstoppen zich achter een links-rechts theater waar zij altijd de held spelen die de vooruitgang, het gezond verstand vertegenwoordigt en af en toe tegenwind krijgt van wat gevaarlijke, conservatieve, rechtse populisten, die natuurlijk ook gewoon hun vrienden zijn. Op tv wordt het politiek spel gebracht als een wervelend debat tussen allerlei verschillende fracties maar er is helemaal geen democratie met volksvertegenwoordigers. Om president te worden, heb je minstens 30 miljoen nodig om campagne te voeren, onmogelijk voor een 'outsider'. De voorbije jaren is er heel veel moeite gedaan om het te laten lijken alsof er toevallig een buitenstaander de macht heeft kunnen grijpen, wat leidt tot dramatische, meeslepende taferelen maar het is een goedkope act: Trump en Biden zijn beiden getraind door jezuieten om de wereld 16 jaar (2x Obama, Trump, dan terug Biden) zoet te houden, net als Anthoni Faucci, Robert Redfield van het CDC, Robert Kennedy jr. De jezuieten besturen ook het Belgische, katholiek onderwijs dat kinderen in dezelfde hypnose brengt.

Er worden verschillende energieƫn uitgebeeld: Pluto (grootste angst) in Steenbok (regering), Uranus energie (rebellie, wil om uit te breken) in Stier. DNA-modificatie zal waarschijnlijk als een enorm cadeau worden gebracht, dat alle ziektes kan oplossen, en uiteindelijk apartheid tussen de cyborg-mens en de primitievelingen zonder gezondheidspaspoort (zoals in de film Rise of Planet of the Apes die het wereldwijde virus aankondigde).


back