Het George Floyd ritueel

Hoaxes worden sloppy. Het maakt deel uit van een heel strak plan maar er wordt zelfs geen nieuwe bullshit meer verzonnen, gewoon gerecylceerd. Protestanten lopen rond met een bord 'We will never forget' en komen 6 jaar later nog eens op straat voor hetzelfde verhaal. Het is humor van vrijmetselaars die je in je gezicht uitlachen voor je naïviteit. De reden dat deze hoax volgde op het Corona-ritueel is omdat je na de verplichte afzondering je voor initiatie in de 1e graad op je knieën moet.

Bij het begin van 2020 werd al duidelijk dat een groot deel van de bewoners op aarde zijn vertrokken naar één of andere parallele realiteit waarin de sezioensgriep erger is dan een Godzilla-monster. Dan gaan ze ineens door één filmpje in een andere trance, worden ze ineens strijders voor sociale ongelijkheid. In een periode waarin het hele internet wordt gecensureerd als één grote Stalinistische zuiveringsoperatie kan dat ene filmpje wel viraal gaan als harde, ongefilterde waarheid, opgejut door de gebruikelijke celebrities.

Saturnus in Aquarius (the Star), de knielende Waterman.

2020 in de kalender van Thelema is Jaar 6 : the Lovers of the Twins (Tweelingen).

Eerst op commando opsluiten dan op commando netjes 'protesteren' op de moment dat je slavenmeester het wil, zoals aangekondigd in de bijhorende Hollywoodfilm.

Tenslotte nog een knipoog naar Luciferiaanse sodomie, opgemerkt door sublimo-syncro-sphere.

Op naar de volgende hoax.

 

back