Gecontroleerde oppositie 2020

Alle (potentiëel) verzet in Belgie en Nederland is ondertussen bijna volledig gekaapt door
gecontroleerde oppositie van Viruswaanzin en Café Weltschmerz. Bij de grootste hoax allertijden hoort de even zorgvuldig uitgewerkte, bijhorende afleiding. In Nederland zijn er verscheidene kranten opgericht zoals de Andere Krant, Gezond Verstand en Onafhankelijke Pers, met onder andere, meer reclame voor Café Weltschmerz, dezelfde parade van nep-oppositie als Julian Assange, de klokkenluider die helemaal niets aan het licht heeft gebracht, en de gouwe ouwe klassieker in de complotkerk: 5G.
Uit het niets doken er plots nieuwe alternatieve media-celebrities op als Willem Engel, Maurice D'hondt, met als grote leider Robert Kennedy jr, die complotters de hoop aanwakkert, dat ze eigenlijk de Deepstate zullen verslaan, verantwoordelijk is voor de moord op hun dappere held JFK (de Moeder van alle complotten) die de Federal Reserve ging afschaffen enz..


Café Weltschmerz heeft op wonderbaarlijke manier als enigste geen last van Youtube-censuur en kan zo aan de lopende band open deuren intrappen als 'de maatregelen zijn absurd en ongrondwettelijk' zodat het lijkt dat er in de regen van slecht nieuws toch nog wat kritisch verstand te vinden is. In contrast met de algemene teneergedrukte zombie-stemming, leidt het succes van die gecontroleerde oppositie tot een Halleluja-sfeertje, van de Great Awakening van het Aquarius tijdperk is eindelijk begonnen -de aliens channelen een boodschap dat we onze trilling moeten verhogen, enz...

Dat de hoofdredacteur van Gezond Verstand, Karel Van Wolferen werkte voor NRC handelsblad, zou genoeg indicatie moeten zijn dat de krant niet meer dan NRC Light is, met af en toe een toegift voor de complotkerk.
Met beide poppen in de hand kan er dan een poppenkast gespeeld worden en getoond worden welk poppetje de idioot is met desinformatie. Met dezelfde blitse, 'professionele' layout als een echte krant, blijft 'wakker worden' lekker gemakkelijk en enkel een kwestie van even overstappen van krantenabbonement. Je weet zeker dat je in een soort van gekkenhuis leeft als degenen die je een dosis 'Gezond Verstand' proberen te verkopen, eigenlijk werken voor de psychopaten die de hele hoax hebben verzonnen.

 

back