De transhumanistische kerk: Facebook

Zoals de meeste grote technologie-bedrijven is Facebook, met bv kopstukken als David Wehner, net als Trump en Clinton door jezuieten getraind, in handen van de Luciferiaanse Kerk van Rome. Silicon Valley groeide uit het Tavistock en Stanford Research Institute onderzoek uit het begin van de twintigste eeuw. Vanaf de jaren 70 werd geleidelijk aan militaire technologie uitgerold, met wat marketing-figuren als Steve Jobs, Bill Gates, Mark Zuckerberg als geniale, innovatieve ondernemers om stap voor stap richting digitale slavernij te gaan. Het beeld van Zuckerberg, van een Harvard-studentje met een geniaal idee is dan ook gewoon een Hollywood-fantasie, versterkt door the Social Network waarin de acteur Zuckerberg wordt gespeeld door een andere acteur.

Het is een uitbeelding van Uranus energie, geassociƫerd met technologie, genialiteit en revolutie (zoals de nep-'Facebook revolutie' in Egypte) en het getal 84 (Uranus draait in een baan van 84 jaar). Ondertussen heeft iedereen die niet met zijn hoofd in zijn achterste leeft, door dat we in een soort 1984 leven met een Ministerie van Waarheid en verbod op sociaal contact. Het is dan ook exact dat jaar dat Mark Zuckerberg werd geboren, net als dat andere roodharige Satanskind, prins Harry. Elk manipulatief nieuwsitem is gepland op een zodanig minutieuze manier dat het Jan met de Pet zijn petje te bovengaat en hij elke keer perfect voorspelbaar in de val trapt.

Zuckerberg heeft al openlijk New world order van Henry Kissinger, zitten aanprijzen, maar dat is niet veel meer dan wat kruimels waarbij Alex Jones dan weer kan beginnen roepen.

FB is niet meer dan FBI, de geheime dienst van de fascistische 'Koningin' Elizabeth die zowat de hele wereld bezit. De vorige Koningin Elizabeth had in de 16e eeuw de occultist John Dee in dienst, die voor haar geheime dienst speelde, alle informatie van Britse spionnen verzamelde. Zijn bijnaam 007 is een symbool voor Tubalcain (twee ballen en een caine, een phallussymbool). Tubalcain is een paswoord in de vrijmetselarij, staat net als Cain, voor een afstammeling van Lucifer. Het FB-logo is dan ook een kopie van het Tubalcain (twee ballen en een cane) logo uit de vrijmetselarij. Smith is een andere naam voor Tubalcain (Goo-gle verwiijst ook naar die 007, geleid door Eric Schmidt). Dit zijn ook maar kruimels die je zelfs bij de neppers van Anonymous kunt vinden maar wel al eerste bewijs dat Silicon Valley deel uitmaakt van de Luciferiaanse sekte die op aarde de lakens uitdeelt.

De moderne samenleving is niet veel meer dan een gevangenisstaat waarin je als enigste expressie wat in je cel, met je cellphone op je wall, eindeloos op de muur van je cel kan zitten schrijven, hopen dat de cipiers het weer niet wissen. Na gezondheid is de volgende goudmijn mentale gezondheid waarbij sociale media als A.I. therapeut-coach die meer over je weet dan jijzelf, je emoties meet, je doorheen je leven 'begeleidt' en natuurlijk ook af en toe corrigeert als je foute gedachten hebt.

Af en toe wordt er een theaterstukje opgevoerd zoals het 'nieuws' rond Cambridge Analytica, waarbij Zuckerberg terecht werd gesteld, terwijl natuurlijk geen enkele rechtbank hen iets in de weg gaat leggen en ze goed genoeg weten dat er qua social media amper een alternatief is. Het is door sociale media zo goed als verplicht te maken, de bedoeling iedereen door constante feedbackloop van trigger-reactie in de matrix houden, van angst en ego-identiteit.

Tegelijkertijd weten ze dat ze een gevaarlijk spelletje spelen en zijn ze doodsbang dat hun bullshitverhalen uit mekaar vallen en ze niet meer met 'nepnieuws' en 'complottheorist' alle kritisch verstand de kop kunnen indrukken.

Het einddoel van hun eugenetica en transhumanisme is een soort perverse wederopstanding van de doden, waarbij echte mensen zodanig in hun doodskist zitten te staren, dat door alle verzamelde data, aangevuld met DNA, digitale avatars tot leven komen, gecontroleerd door de elite.


 

back